Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decàleg de bones pràctiques de la Comunicació Local Pública

Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública

 

 

L'any 2003, en el marc de la segona edició del Postgrau de Comunicació local: Producció i gestió organitzat pel Laboratori de Comunicació Pública de la UAB, es va elaborar el Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública, com uns principis bàsics amb la recomanació que siguin respectats per part dels mitjans locals de titularitat pública. Podeu consultar el mapa infoparticipa a través del següent enllaç: infoparticipa

L'article 69 de la Llei de Bases de Règim Local estableix que

1.- Les corporacions locals han de facilitar la informació més àmplia sobre la seva activitat i la participació de tots els ciutadans en la vida local.

2.- Les formes, els mitjans i els procediments de participació que les corporacions estableixin en l’exercici de la seva potestat d’autoorganització no poden en cap cas disminuir les facultats de decisió que corresponen als òrgans representatius regulats per la llei.

Aquest mandat legal requereix, per tant, que els mitjans de comunicació locals de titularitat pública - premsa escrita, ràdio, televisió, webs municipals i ciutadanes - respectin els principis que van inspirar el Decàleg.

En aquest sentit, l'Ajuntament d'Olèrdola va aprovar el referit decàleg en la Sessió Ordinària de la Junta de Govern Local de data 09/03/2015.

Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública

Document Actions