Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benvinguda de l’Alcalde

L'Alcalde d'Olèrdola us dona la benvinguda a la web de l'Ajuntament

Benvolguts i benvolgudes,

Us dono la benvinguda al portal municipal de l'Ajuntament d'Olèrdola,un espai que ha estat dissenyat per tal que, tant els veïns i veïnes com aquells que ens visiten per primer cop, coneguin millor el nostre municipi.

A la pàgina web de l'Ajuntament d'Olèrdola,  hi podreu trobar una aproximació al nostre municipi a través del coneixement de les seves principals característiques o de les notícies més destacades. De la mateixa manera, aquest web és una porta oberta a l'administració local ja que, entre els seus objectius, es troben qüestions com facilitar els tràmits, oferir informació sobre els equipaments o conèixer de manera immediata qüestions relatives a les ofertes públiques de treball o a les contractacions de serveis.

Us convido a fer ús d'aquest espai i, més enllà, a fer ús de les noves tecnologies i de les facilitats que aquestes ens poden proporcionar en el nostre dia a dia perquè tinc el convenciment que la proximitat a noves i millors fonts d'informació ens fa més forts com a societat i més responsables com a ciutadans.

En ple Segle XXI, les noves tecnologies no deixen de transformar-nos i de renovar-nos. Amb elles, també  ha de canviar necessàriament la relació que des de l'administració municipal podem mantenir amb vosaltres, més propera, més directa.

Per això aquest portal  ha estat dissenyat per facilitar la informació tant als que sou d'Olèrdola com a persones que la visiteu per primera vegada.

Volem que vosaltres mateixos pugueu obrir la porta del nostre municipi, del vostre ajuntament: aquí podreu informar-vos de l'actualitat del municipi, iniciar tràmits, conèixer en profunditat les actuacions i campanyes municipals  i un llarg etcètera de possibilitats que esperem anar ampliant amb el temps.

L'objectiu d'aquesta web és que l'Ajuntament i la ciutadania estiguem en contacte directe a través d'aquest portal telemàtic i que les noves tecnologies ens permetin crear un canal de comunicació i participació molt important, tot possibilitant  la gestió telemàtica dels tràmits més destacats. L'objectiu principal doncs, és el de construir un municipi més obert i participatiu que disposi d'una administració local que sigui capaç de respondre a les necessitats actuals derivades de l'ús de les noves tecnologies i que sigui plenament adaptable als nous temps. En definitiva, es tracta de voler construir una administració i un municipi moderns i oberts al món.

Per comprovar totes aquestes noves possibilitats, aquest espai a Internet vol ser una invitació que desitjo que sigui del vostre grat.

Lucas Ramírez Búrdalo

Informació sobre l'Alcaldia

Correu electrònic de contacte: ramirezblc@olerdola.cat

Horari de visites: A concertar, amb prèvia sol·licitud de reunió.

Grup polític municipal: Alternativa per Olèrdola  (ApO)

Bústia d'Alcaldia: La ciutadania pot fer arribar directament a l'Alcaldia qualsevol comentari, suggeriment, queixa o consulta referent a l'Ajuntament, al seu funcionament, estat del poble, etc. perquè l'Alcaldia ho pugui tenir en compte i se li respongui si així ho ha sol·licitat.

Retribucions

Declaració d'activitats i béns

Accés a la seva biografia i currículum

Accés a l'agenda institucional de l'Alcalde

Document Actions