Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benvinguda de l’Alcaldessa

L'Alcaldessa d'Olèrdola us dona la benvinguda a la web de l'Ajuntament

Com a alcaldessa, i en nom de l’equip que formem el consistori, us dono la benvinguda a aquest web que ofereix la informació més bàsica d'Olèrdola a tothom que vulgui fer un recorregut per les diverses finestres virtuals que la configuren, amb el convenciment que l’esperonarà a fer-ho també en la realitat.

En aquest espai trobareu una aproximació al nostre municipi mitjançant el coneixement de la seva història, els seus monuments, el seu entorn geogràfic privilegiat i també de les notícies més destacades de l'actualitat municipal.

Tanmateix, aquest web també és una porta oberta a l'administració local, ja que trobareu enllaços per facilitar els tràmits, informació sobre els equipaments i serveis, conèixer les ofertes públiques de treball o les contractacions de serveis.

També tenen una presència destacada cadascuna de les activitats promogudes per les entitats esportives, culturals o socials del municipi que canalitzen l’energia d’una ciutadania molt activa i implicada en el benestar i cohesió d’Olèrdola.

Estem al servei de tothom i, per tant, oberts als vostres requeriments i suggeriments, amb l’esperança de millorar a cada dia que passa.

Esperonem  a tots aquells que ens conegueu a través de la finestra virtual a tenir un contacte més personal amb Olèrdola, a visitar-nos presencialment. Ens agradaria que gaudíssiu de la nostra variada oferta en els diversos àmbits: la natura, la història, la cultura popular o el lleure. I que conegueu el millor d’Olèrdola: la seva gent.

Olèrdola, el bressol del Penedès.  Gaudeix-lo!!!!

Fina Mascaró Bujaldón,

Alcaldessa.

Informació sobre l'Alcaldia

Correu electrònic de contacte: mascarobj@olerdola.cat

Horari de visites: Dimecres, en horari de 8 a 13:00 hores.

Per concertar una visita podeu trucar a l'OAC (telèfon 938903502) o bé fer la sol·licitud a través de la Bústia d'Alcaldia

Grup polític municipal: Esquerra Republicana de Catalunya -AM

Bústia d'Alcaldia: La ciutadania pot fer arribar directament a l'Alcaldia qualsevol comentari, suggeriment, queixa o consulta referent a l'Ajuntament, al seu funcionament, estat del poble, etc. perquè l'Alcaldia ho pugui tenir en compte i se li respongui si així ho ha sol·licitat.

Retribucions

Declaració d'activitats i béns

Accés a la seva biografia i currículum

Accés a l'agenda institucional de l'Alcaldessa

Última actualització 10/01/2024

Document Actions