Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Partit dels Socialistes de Catalunya

PSC

Mail de contacte: pscolerdola@gmail.com

Mail de contacte del Regidor Jordi Pardo: pardosjo@olerdola.cat

Instagram: psc_olerdola

Facebook: PSC Olèrdola

 

ACTIVITAT INSTITUCIONAL DEL GRUP POLÍTIC:

MOCIONS PRESENTADES PER OBRIM OLÈRDOLA (PSC-UNITS-CP fins a data 7/04/2021) EN EL PLE MUNICIPAL

ANY 2021

PLE ORDINARI DE DATA 07/04/2021

NO PRESENTA MOCIONS

PLE ORDINARI DE DATA 02/02/2021

MOCIÓ PER A LA NO INDUSTRIALITZACIÓ I DEGRADACIÓ DELS ESPAIS AGRARIS I FORESTALS, DEGUT A LA INSTAL·LACIÓ DE PLANTES FOTOVOLTAIQUES I PARCS EÒLICS A LA COMARCA

RESULTAT VOTACIÓ: S’aprova per UNANIMITAT, amb els sis vots “a favor” dels regidors/es del grup municipal “ApO”, els dos vots “a favor” de les regidores d’“ERC”, el vot “a favor” de la regidora de “Junts per Olèdola”, el vot “a favor” del regidor de “PSC-UNITS” i el vot "a favor" de la regidora no adscrita Marta Mestre Urpí.

Accés al video íntegre de la sessió del Ple de 02/02/2021

ANY 2020

 PLE ORDINARI DE DATA 03/02/2020:

MOCIÓ PER FER FRONT A LA DESPOBLACIÓ,L’ENVELLIMENT I LA MANCA D’OPORTUNITATS EN EL MEDI RURAL, PRESENTADA PEL GRUP MUNICIPAL “PSC-UNITS CP”.

RESULTAT VOTACIÓ: S’aprova per MAJORIA, amb els sis vots favorables dels regidors/es del grup municipal“ApO”, l’abstenció de les dues regidores del grup municipal “ERC”, els dos vots a favor de les regidores del grup municipal “JpO” i el vot a favor del regidor del grup municipal “PSC”.

Accés a l'acta del Ple on s'hi conté el text íntegre de la moció

PLE ORDINARI DE DATA 27/04/2020:

NO PRESENTA MOCIONS

PLE ORDINARI DE DATA 02/06/2020:

NO PRESENTA MOCIONS

PLE ORDINARI DE DATA 04/08/2020:

NO PRESENTA MOCIONS

PLE ORDINARI DE DATA 20/10/2020

MOCIÓ EN DEFENSA DELS LLOCS DE TREBALL INDUSTRIALS, D’UN PLA PER A LA RECONVERSIÓ DE LA INDÚSTRIA AUXILIAR DE L’AUTOMÒBIL CAP AL VEHICLE ELÈCTRIC I DE L’APOSTA PER LA TRANSICIÓ ENERGÈTICA AL CONJUNT DE MUNICIPIS DE L’ALT PENEDÈS, PRESENTADA PER “ERC D’OLÈRDOLA”, “JUNTS PER CATALUNYA”, “PSCUNITS, CP” I LA SRA. MARTA MESTRE URPÍ, COM A REGIDORA NO ADSCRITA.

RESULTAT VOTACIÓ: S’aprova per UNANIMITAT, amb els sis vots “a favor” dels regidors/es del grup municipal “ApO”, els dos vots “a favor” de les regidores d’“ERC”, el vot “a favor” de la regidora de “Junts per Olèdola”, el vot “a favor” del regidor de “PSC-UNITS” i el vot "a favor" de la regidora no adscrita Marta Mestre Urpí.

 Accés a l'acta del Ple on s'hi conté el text íntegre de la mociós

 PLE ORDINARI DE DATA 09/12/2020

NO PRESENTA MOCIONS

Document Actions