Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Regidors/es d'Alternativa per Olèrdola en la legislatura 2023-2027

Representació: 5 regidors/es. (Els 5 regidors d'Alternativa per Olèrdola conformen la oposició al govern municipal)

Lucas Ramírez Búrdalo

 Presentació i Currículum Vitae: 

Dades biogràfiques:

Va néixer el 6 de setembre de 1984 a Vilafranca del Penedès. Ha tingut relació amb el municipi des del moment  del naixement: per part materna els avis i la mare vivien a Moja des de l’any 1964, encara que va ser al 1989, quan els seus pares s’instal·laren al poble de Moja i on comença el seu recorregut a Olèrdola.

Sempre ha estat actiu en quant a la vida associativa, cultural i esportiva municipal: durant la infantesa i l’adolescència, va ser membre dels diables i Drac de Moja fins el 201; tot seguit es va incorporar a la Comissió de festes de Moja, fins l’ any 2015. Pel que fa a les entitats esportives va ser jugador de l’Olèrdola (anterior equip al que ara és coneix com a Base Olèrdola), del Base Olèrdola, de la Plana Rodona i del Moja, així com també va ser entrenador del Base Olèrdola entre el 2000 i el 2004.

Formació:

Va cursar primària a Moja, a l’escola CEIP Circell, seguint la secundària a l'Institut Alt Penedès de Vilafranca del Penedès. Per seguir formant-se va anar a Barcelona a cursar el CFGM en electromecànica i el CFGS en automoció; un cop finalitzada la formació professional va seguir amb els estudis superiors en enginyeria mecànica a l’UPC de Vilanova i la Geltrú.

Experiència professional:

Professionalment i des dels inicis dels estudis va  treballar en un taller mecànic al nucli de Moja, combinant el treball amb els estudis. En guanyar les eleccions l’ any 2015, i esdevenir alcalde, es va dedicar exclusivament a la política municipal fins el 2023.

Actualment treballa en el món de l’ensenyament, exercint de professor de Grau Superior, en l’especialitat de Transport i manteniment de vehicles.

Trajectòria política:

Es va vincular oficialment a la política i al grup d’ Alternativa per Olèrdola l’ any 2014, quan decidí agafar el relleu de l'anterior alcalde alternatiu, Josep Tort i Miralles, encapçalant la llista del grup assembleari d'Alternativa per Olèrdola, i estant al capdavant de l’ajuntament durant 8 anys (del 2015 al 2023).

Destaca la vinculació al grup d’alternativa per "el seu caràcter assembleari, la independència política de cap partit i la seva visió global del municipi, i que l’ha fet mereixedora d’haver guanyat totes les eleccions des del 2003 fins a l’actualitat". "Amb ganes i il·lusió de tornar a encapçalar i de ser el màxim representant, per aportar el compromís, amabilitat i servei als veïns i veïnes d’Olèrdola."

Mail de contacte: ramirezblc@olerdola.cat

Retribucions

Declaració d'activitats i béns

 Ingrid Gras Tirado

Presentació i Currículum Vitae:

Dades biogràfiques:

Nascuda el 1982 i d'origens vilafranquins, fa 28 anys que és veïna de Moja, Olèrdola.

Durant més de 15 anys, junt amb diverses companyes i companys, ha gestionat i coordinat les Festes Majors, festes del Ball del Most i altres actes culturals del poble. En els darrers anys ha exercit el càrrec de secretària i, posteriorment de presidenta de la Comissió de Festes de Moja.

En el món local de l'associacionisme, ha participat en l'aparició de l'Ateneu Mojenc, i des del 2012 és col·laboradora de manera voluntària amb el col·lectiu de veïns que promouen la caminada de Moja- Montserrat.

En l'actualitat, ha ajudat a fomentar una nova activitat cultural pel municipi.

Formació: 

Va estudiar primària a l'E.P. Estalella i Graells; va cursar l'educació secundària i el Batxillerat a l'I.E.S Milà i Fontanals i té iniciat el Grau de Psicologia a la UOC.

Experiència professional:

Dedica el temps a la seva vida familiar.

Trajectòria política:

Té vinculació amb Alternativa per Olèrdola des del 2011, tot sent assambleària des de llavors. Comparteix amb les persones que configuren ApO la voluntat de treball i dedicació pel poble, així com els valors i estima per Olèrdola. Gras afirma que "Formar part d'Alternativa per Olèrdola l'ha permès conèixer, valorar i  esmerçar-se pel municipi, des del respecte, la continuïtat i l'empemta", i afegeix, " La suma de tot ha resultat així perquè és important involucrar-se al lloc on vivim. Conèixer i formar part de les tradicions del poble i el municipi fan que entenguem millor i estimem allò què ens envolta."

Mail de contacte: grasti@olerdola.cat

Retribucions

Declaració d'activitats i béns

Juan Francisco Casado Montero

Presentació i Currículum Vitae:

Dades biogràfiques:

Nascut l'any 1978 a Barcelona, veí de Daltmar estiuejant des de sempre i resident definitivament des de l'edat dels 17 anys, actualment feliçment casat i veí de Can Trabal. Ha format part de l'associació de veïns i col·laborant des de ben petit en totes les seves activitats. La seva última activitat és com a secretari i posteriorment vicepresident de la Junta de Compensació de Daltmar, que ajudada per l'Ajuntament i especialment per Lucas Ramírez van prendre possessió del càrrec el 2018 celebrant una assemblea extraordinària que va fer fora a l'anterior consell rector i va desencallar la situació de Daltmar.

Formació:

Va realitzar els estudis obligatoris a Sant Just Desvern fins a 3r de B.U.P a la "Institució la Miranda", i va realitzar C.O.U. a l’escola Montagut, a Vilafranca del Penedès.
Posteriorment es va graduar com a enginyer tècnic Industrial a la Universitat Politècnica de Catalunya a Vilanova i la Geltrú en l'especialitat d'Electricitat, compaginant l'últim any d'estudis universitaris amb el seu primer treball com a enginyer d'Avantprojectes.

Experiència professional:

La seva trajectòria professional ve marcada per una àmplia experiència en el sector del muntatge elèctric de Baixa i Mitjana tensió, la realització de projectes i l'execució de grans urbanitzacions.

Trajectòria política:
Vinculat a Alternativa per Olèrdola, entén la política com una cosa pròxima, de contacte, on els valors principals són l'honestedat, responsabilitat, compromís i treball en equip;  valors que, des de ben petit, i gràcies a la família i a la seva carrera professional, ha desenvolupat i vol aportar a aquest municipi, Olèrdola.

Mail de contacte: casadomj@olerdola.cat

Retribucions

Declaració d'activitats i béns

 Andrea Serradell Villa

Presentació i Currículum Vitae:

Dades biogràfiques:

Nascuda l’any 1979 a Barcelona, viu des de fa 17 anys a Can Trabal. Ha format part de la junta de compensació de Can Trabal i de l’Associació de propietaris de Can Trabal, com a vicepresidenta, des del 2017, i des d’allà ha treballat per a la futura recepció de Can Trabal.

Mare de tres fills que han estudiat a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, on va formar part de la junta de l’Ampa durant 8 anys i la va presidir durant 5 anys. També va formar part durant 7 anys del consell escolar, primer com a representant de les famílies i després com a representant de l’Ampa.

Formació:

És diplomada en estadística i llicenciada en investigació i tècniques de mercat.

Experiència professional:

Va treballar a l’Ajuntament de Barcelona com a tècnica de gestió de polítiques públiques i des de fa 18 anys treballa a l’Àrea de Presidència de la Diputació de Barcelona, inicialment com a tècnica de gestió de polítiques públiques i actualment com a Responsable d’enquestes i anàlisi de dades.

Trajectòria política:

Va entrar a formar part d’Alternativa per Olèrdola l’any 2018 ja que volia implicar-se en el municipi i va trobar en ApO una formació coincident amb els seus valors, de funcionament assembleari, on per tant totes les veus són escoltades per igual, i centrada exclusivament en el municipi i la seva millora, que era i és el seu objectiu.

Mail de contacte: serradellva@olerdola.cat

Retribucions

Declaració d'activitats i béns

Jordi Catasús Corbalán

Presentació i Currículum Vitae:  

Dades biogràfiques:

Nascut el 1976 a Vilafranca, fill de pare molantenc i mare sitgetana. Ha treballat sempre en el sector assegurador. Màster en direcció d’empreses de mediació d’assegurances, actualment és soci i director d’una corredoria d’assegurances. També és músic d’instruments tradicionals i en l’actualitat forma part del grup Els Vinardells, grallers del Penedès.

Ha format part de les juntes directives de la Coordinadora de Grallers i d’Ampert associació contra el càncer.

En la vessant associativa i cultural del municipi, va acompanyar el ball de pastorets i el ball de panderetes de Sant Pere Molanta en els seus inicis. També va formar part del Grup de carnaval de Sant Pere Molanta i puntualment va col·laborar amb el Grup de teatre El Folre, també de Sant Pere Molanta. Des del 2002 i fins al 2008 va formar part de la junta de la Societat Principal-Unió, de Sant Pere Molanta, essent-ne el president els anys 2003 i 2004. L’any 2003 va fundar, amb altres joves del poble, el Grup de joves de Sant Pere Molanta. Actualment forma part del Grup de recerca històrica de l’Ateneu Mogenc, que ha publicat diversos quaderns sobre aspectes històrics del municipi.

Formació: 

Màster en gestió i direcció d'empreses mediadores d'assegurances. Títol de la UAB i Escola de prevenció i seguretat integral. Altrament, també té estudis inacabats de Filologia Catalana.

Experiència professional: 

Vinculat des del 1996 al sector assegurador, va iniciar-se en el món professional compaginant-ho amb els estudis. El 2011 crea, amb altres socis, una corredoria d'assegurances. Des del 2017 n'és administrador i director tècnic.

Trajectòria política:

Vinculat a Alternativa per Olèrdola (ApO) des de la seva creació, l’any 2003. D’Alternativa en destaca "el seu caràcter assembleari, la independència política de cap partit i la seva visió global del municipi, cosa que l’ha fet mereixedora d’haver guanyat totes les eleccions des del 2003". A les eleccions municipals del 2019 va ser escollit regidor i va formar part del govern municipal, assumint les regidories de bon govern, atenció ciutadana, comunicació, serveis informàtics, organització i persones, prevenció i seguretat i acció cívica, a més de ser-ne el portaveu.

Actualment és el portaveu del Grup municipal d’Alternativa per Olèrdola.

Mail de contacte: catasuscj@olerdola.cat

Retribucions

Declaració d'activitats i béns

 

 

Document Actions