Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Regidors/es d'Alternativa per Olèrdola en la legislatura 2019-2023

Representació: 6 regidors/es

 

 Lucas Ramírez Búrdalo (Alcalde)

 Nascut el 06/09/1984. Veí de Moja, on viu des de ben petit. Va cursar a Barcelona el CFGM en electromecànica i el CFGS en automoció i és tècnic en reparació de vehicles. Ha treballat durant 11 anys en un taller mecànic on combinava la jornada laboral amb els seus estudis superiors en enginyeria mecànica a la UPC de Vilanova.

Va ser jugador de futbol i entrenador al Base Olèrdola. Va jugar al FC Plana Rodona i a l’AE Moja. Ha participat des de jove al Ball de Diables i al Drac de Moja. Va presidir la Comissió de Festes de Moja i va ser un dels organitzadors de la caminada Moja-Montserrat. Li encanta “xerrar amb els amics i passar-m’ho bé, llegir, gaudir de la natura que m’envolta fent esport, sigui corrent o passejant”. Es defineix com a persona “treballadora, optimista, dinàmica i alegre, amb ganes d’aprendre coses noves cada dia i poder aportar el millor de mi allà on estic”. Ha simpatitzat amb la llista d’ApO des de la seva creació i va encapçalar aquesta candidatura en les eleccions municipals del 24 de maig de 2015, accedint a l'alcaldia per majoria absoluta. Després de les eleccions del 26 de maig de 2019, en el ple de constitució de l'Ajuntament per aquest mandat va ser reelegit alcalde, amb els vots dels 6 regidors del grup d'ApO.

Dins el govern municipal,Lucas Ramírez assumeix els àmbits de coordinació i supervisió del govern, així com el de relacions institucionals. Dins l’àmbit de recursos, Ramírez es fa càrrec de contractació i serveis jurídics, patrimoni municipal i serveis econòmics. També té sota la seva gestió directa “empresa i polígons”, dins l’àmbit de promoció econòmica; i és el responsable d’espai natural, habitatge, així com de mobilitat i accessibilitat, i vies de comunicació i camins.

Mail de contacte: ramirezblc@diba.cat

Retribucions

 Declaració d'activitats i béns

Accés a l'agenda institucional de l'Alcalde

 Mireia Mancera Cañardo

 

 

Mireia Mancera Cañardo

Edat actual 41 anys

Casada, 2 filles de 9 i 14 que van fer tot els estudis d'infantil i primària a l’Escola Circell.

Veïna de Daltmar des de l’any 1991.

Estudis de secundària a l’Institut Eugeni d’Ors i, posteriorment, estudis de llicenciatura de Veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va exercir de veterinària a Barcelona, fent urgències i posteriorment va treballar a clíniques de Vilafranca i Vilanova i la Geltrú fins l’any 2008. Des de llavors treballa com a administrativa a l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, dins del servei de Governació i activitats. Fins a la data actual continua amb la feina d’administrativa a l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès però, en una àrea diferent,  Mercats, que està inclosa dins de la Promoció Econòmica.

Aficionada a la muntanya i amant dels animals, també li agrada "anar al gimnàs, la meditació individual o en grups, llegir sobretot temes relacionats amb alimentació, medicina natural, mindfullness i creixement personal". Es declara una "enamorada de la natura, especialment del parc d’Olèrdola, dels seus camins, les seves fonts, els seus corriols, les seves vinyes, i les seves sortides i postes de sol amb l’excel·lent vista de la platja de Vilanova i la Geltrú". És voluntària del Centre d’Acollida d’animals de companyia de la Mancomunitat Alt Penedès-Garraf i ha format part del Consell Escolar de l'escola Circell de Moja.

En el govern municipal, Mireia Mancera té les responsabilitats de consum, petit comerç i ocupació dins de l’àmbit compartit de promoció econòmica. També és regidora de protecció i tinença d’animals, així com de paisatge i verd urbà(dins urbanisme) i de residus( inclòs en àmbit de serveis i energies).És la 3a Tinent d'Alcalde.

Mail de contacte: manceracm@olerdola.cat

Retribucions

 Declaració d'activitats i béns

 Jordi Catasús Corbalán

 

 

Té 42 anys i en fa 23 que es dedica professionalment al sector assegurador. Màster en direcció d’empreses de mediació en assegurances, dirigeix i és administrador d’una corredoria d’assegurances.

 Alhora, també és músic d’instruments tradicionals, en l’actualitat com a membre de “Els Vinardells, grallers del Penedès”.

 He format part del Grup de Recerca Històrica de l’Ateneu Mogenc.

 Va participar en diverses juntes de la Societat Principal-Unió, de Sant Pere Molanta, essent-ne el president els anys 2003 i 2004. També va ser membre fundador del Grup de Joves de Sant Pere Molanta.

 Defensor de l’associacionisme i la tasca que desenvolupen les associacions, ha format part de diverses entitats com la “Coordinadora de Grallers” -exercint els càrrecs de tresorer i president- i “Ampert, associació contra el càncer”, exercint el càrrec de tresorer.

 Vinculat a Alternativa per Olèrdola des dels seus inicis, en forma part activa des del 2015, en què va decidir formar part de la candidatura a les eleccions municipals.

En el govern d'aquest mandat municipal, Jordi Catasús és regidor de govern obert, democràcia activa i participació, dins l’àmbit de bon govern. També té sota la seva direcció els àmbits d’atenció ciutadana i de  comunicació; i dins de l’àmbit de recursos, les responsabilitats de serveis informàtics, organització i persones. També assumeix, inclòs en l’àmbit d’espai públic, les responsabilitats de prevenció, seguretat i acció cívica.

Mail de contacte: catasuscj@olerdola.cat

Retribucions

 Declaració d'activitats i béns

 Juanma Samblás Rodríguez  

 

Nascut el 07/11/1978. Viu a Can Trabal. Diplomat en Enginyeria Tècnica Industrial a la UPC. Va ser president de l’Àrea de Cultura de Can Trabal i de la Comissió de Festes durant 6 anys. També va estar vinculat en activitats com l’organització de les cavalcades de Reis. Vinculat a Alternativa per Olèrdola des de l’any 2006. És regidor des de l’any 2013. Els dos primers anys com a regidor d’Urbanisme, Esports i Manteniment d’edificis. En el passat mandat municipal va assumir les regidories de Via pública, Urbanisme, Urbanitzacions i Medi Natural.

En el govern municipal, Juanma Samblás assumeix planejament, gestió i informació urbanística dins del gran àmbit d’urbanisme i paisatge urbà. En serveis i energies, té sota la seva responsabilitat aigua, enllumenat i energies, la neteja viària i el clavegueram.En l’àmbit d’espai públic, és el regidor responsable d’equipaments municipals. És el 2n Tinent d'Alcalde.

Mail de contacte: samblasrj@diba.cat

Retribucions

 Declaració d'activitats i béns

Anna Boada Via

Veïna de Moja, de 51 anys d’edat, casada i amb dos fills. És gestora d’assegurances a “Agroxarxa”,empresa de serveis d’Unió de Pagesos. Ha estat membre de la Junta de l’AMPA de l’escola Circell de Moja durant 5 anys i membre del Consell Escolar d’aquest centre durant 4 cursos. Va ser una de les integrants del grup promotor de l’Ateneu Mogenc “Fem Poble” i en va formar part de la seva  Junta Directiva.  En les eleccions municipals de maig de 2015 era la 7a de la llista d’Alternativa per Olèrdola. Després de la renúncia voluntària d’Eva Ruiz, va prendre possessió com a regidora de l’Ajuntament d’Olèrdola en un ple extraordinari celebrat el 29 d’agost de 2017. Un decret d’alcaldia de l’1 de setembre de 2017 delegava en Anna Boada les regidories de Serveis Socials, Sanitat i Escoles bressol. En les eleccions del 26 de maig de 2019 era la 5a de la llista d'Alternativa per Olèrdola i va ser escolldia regidora.

Anna Boada, nomenada 1a Tinent d'Alcalde, és la regidora de joventut i gent gran, àmbits inclosos en l’àrea denominada  “cicle de vida”. Assumeix els àmbits de Serveis socials( serveis socials bàsics i convivència); i dins de cultura té al seu càrrec la promoció de sectors culturals, festes i esdeveniments festius. En Boada també es delega l’àmbit de salut pública.

Mail de contacte:boadava@olerdola.cat

Retribucions

Declaració d'activitats i béns 

Pere Sadurní Roig

 Nascut el 01/02/1968. Viu a Sant Pere Molanta. Llicenciat en Dret. Treballa com a empleat de banca. Ha estat Jutge de Pau substitut d’Olèrdola durant 9 anys. Va ser catequista, jugador del Molanta i un dels organitzadors de campionats de futbol sala a Sant Pere Molanta. Com a objector de consciència, va  fer la Prestació Social Substitutòria a la presó de Can Brians. Ha col·laborat en diverses missions a l’Índia i el Perú.Va ser voluntari en el 9N

Va ser 3r Tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Ensenyament, Patrimoni i Turisme del 2015-2019.

Pere Sadurní és el regidor d’educació, tant de primària com d’escoles bressol. Dins de l’àmbit de cultura, també és el responsable de biblioteques, normalització lingüística i de patrimoni cultural i històric. Dins el gran àmbit de promoció econòmica, Sadurní té cura de turisme; mentre que en l’àmbit d’igualtat i diversitat, assumeix drets humans, feminismes i LGTBI. Seves també són les dues responsabilitats incloses en l’àmbit d’esports: equipaments esportius i promoció de la salut.

Mail de contacte: sadurnirp@diba.cat

Retribucions

 Declaració d'activitats i béns

 

 

Document Actions