Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Impulsem Olèrdola-CM

Impulsem Olèrdola - CM

Representació: 2 regidors

Jordi Álvarez Rovirosa

 Presentació i Currículum Vitae: 

Nascut l'any 1972 a Vilafranca del Penedès, és resident a Moja  i té 51 anys. És una persona que es considera compromesa socialment. Té formació en l'àmbit de l'emprenedoria, essent fuster de professió; així mateix, té una gran trajectòria amb la seva vinculació en entitats i activitats al municipi: Ha format part de la Junta de la societat Sant Jaume de Moja, integrant de la banda i majorets de Moja, del drac de Moja, del Grup de carnaval de Moja, del grup de joves de Moja, i també va regentar el bar de la societat Sant Jaume de Moja durant tres anys; així mateix, també va ser impulsor de la cursa spartan running de Sant Miquel i dels 10 km de Moja, va  col·laborar amb la marató de TV3 Olèrdola i va ser autor del pessebre en benefici per la Marató, autor, reproducció d'elements patrimonials del municipi.

Entén la política com una cosa propera, de contacte, on els valors principals són l'honestedat, la responsabilitat, el compromís i el treball en equip; valors que vol aportar a aquest municipi, Olèrdola.

 Mail de contacte: alvarezrj@olerdola.cat

Retribucions

Declaració d'activitats i béns

 

Jordi Gómez Via

Presentació i Currículum Vitae: L'Ajuntament d'Olèrdola ha sol·licitat la informació al regidor però de moment no ha estat aportada per aquest.

Mail de contacte: gomezvj@olerdola.cat

Retribucions

Declaració d'activitats i béns

Document Actions