Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Impulsem Olèrdola-CM

Impulsem Olèrdola - CM

Representació: 2 regidors

Jordi Álvarez Rovirosa

 Presentació i Currículum Vitae: 

Dades biogràfiques:

Nascut l'any 1972 a Vilafranca del Penedès, és resident a Moja  i té 51 anys. És una persona que es considera compromesa socialment; té una gran trajectòria amb la seva vinculació en entitats i activitats al municipi: Ha format part de la Junta de la societat Sant Jaume de Moja, integrant de la banda i majorets de Moja, del drac de Moja, del Grup de carnaval de Moja, del grup de joves de Moja, i també va regentar el bar de la societat Sant Jaume de Moja durant tres anys; així mateix, també va ser impulsor de la cursa spartan running de Sant Miquel i dels 10 km de Moja, va  col·laborar amb la marató de TV3 Olèrdola i va ser autor del pessebre en benefici per la Marató, autor, reproducció d'elements patrimonials del municipi.

Formació:

Té formació no reglada en l'àmbit de l'emprenedoria, essent fuster de professió. 

Experiència professional

Fa 25 anys que és oficial de primera de fusteria general.  És autònom i ha estat actiu fins a dia d'avui.


Trajectòria política:
Vinculat al grup d'Impulsem Olèrdola des de la seva creació; anteriorment estava vinculat a Junts Olèrdola. Entén la política com una cosa propera, de contacte, on els valors principals són l'honestedat, la responsabilitat, el compromís i el treball en equip; valors que vol aportar a aquest municipi, Olèrdola.

 Mail de contacte: alvarezrj@olerdola.cat

Retribucions

Declaració d'activitats i béns

 

Sergi Martínez Martínez

El regidor va prendre possessió del càrrec en sessió ordinària del Ple, de data 17/10/2023.

Presentació i Currículum Vitae: 

Dades biogràfiques:

Nascut a Barcelona el 17/02/1976, 47 anys, ha viscut sempre a Moja, està casat i té 2 fills de 9 i 12 anys. Pel que fa a la seva participació en entitats, va formar part de la ja extinguida Societat Cultural Sant Jaume, on va co-regentar durant tres anys el Bar del Local de Moja i també va formar part de la junta de l’AE Moja on va desenvolupar funcions de vocal i portava el bar del camp de futbol.

Formació:

És Tècnic en gestió d'empreses (UOC) i Auxiliar de Farmàcia (Col·legi de farmacèutics de Barcelona).

Experiència professional:

Actualment, amb una experiència en el sector de 12 anys, treballa d’auxiliar de farmàcia a una oficina de farmàcia de Vilafranca del Penedès.

Trajectòria política:

Políticament, desde sempre ha estat vinculat a la formació de CIU, JUNTS i ara a IMPULSEM OLÈRDOLA des d’on defensa una política de proximitat a partir de la qual es millori el benestar de tots els veïns i veïnes i es posi a Olèrdola al mapa, fent que torni a ser el bressol del Penedès.

 Mail de contacte:martinezms@olerdola.cat

Retribucions

Declaració d'activitats i béns

Document Actions