Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Partit dels Socialistes de Catalunya -CP

Representació: 2 regidors

Jordi Pardo Serrano

 

Presentació i Currículum Vitae:

Dades biogràfiques:

Nascut el 25/12/1975 a Sant Miquel d’Olèrdola. Va ser membre de l’Associació de Veïns de Sant Miquel d’Olèrdola. També va formar part del grup de Teatre l’Arrel, de la Comissió de Festes de Sant Miquel, membre de l’equip de futbol de l’equip desaparegut La Plana Rodona, exmembre i participant de la colla dels Llops de Sant Miquel, també desapareguda,  i exmembre del Consell Consultiu La Trobada d’Olèrdola.

Formació:

Formació Professional en mecànica a l'institut Eugeni d'Ors de Vilafranca del Penedès.

Experiència professional:

És cap de línia a una fàbrica de Santa Margarida i els Monjos.   

Trajectòria política:

Vinculat al PSC des del 2018, actualment és el primer secretari de l’Agrupació Socialista d’Olèrdola i  encapçala el PSC Grup Municipal; és regidor de l'Ajuntament d'Olèrdola des de l'any 2022.

Mail de contacte: pardosjo@olerdola.cat

Retribucions

Declaració d'activitats i béns

 Irina Pérez Toribio

Presentació i Currículum Vitae:

Dades biogràfiques:

Nascuda a Barcelona el 23/08/1989, té 33 anys, casada i amb 3 fills de 13,12 i 2 anys. El maig de 2019 buscant tranquil·litat va arribar a Olèrdola, concretament a Can Trabal. Durant el 2021 passada la pandèmia, es va implicar més, començant per la Comissió de festes de Can Trabal, i seguint com a tresorera a l'Associació de Propietaris i la Junta de compensació. Des de la comissió de festes s'ha pogut implicar més amb la gent i va començar el seu interès per ajudar per millorar en tot allò que es pugui el municipi on viu i creixen els seus fills. Entén que s'han fet coses, però queda molt de camí per recórrer. "Si es vol es pot, res no és impossible, la resta són excuses", afirma.

Formació: 

Es va formar en Formació Professional d'Administració.

Experiència professional:

Des de 2012  treballa com a Supervisora al servei de PMR a l'aeroport del Prat de Barcelona.

Trajectòria política:

Vinculada al PSC d'Olèrdola, aquesta és la seva primera experiència en la política i, per tant, la seva primera legislatura municipal.

Mail de contacte: perezti@olerdola.cat

Retribucions

Declaració d'activitats i béns

Document Actions