Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Regidores d'Esquerra Republicana de Catalunya en el mandat 2019-2023

Representació: 2 regidores

Fina Mascaró Bujaldón

 

Nascuda el 16/11/1965 a Vilafranca, viu a Moja des de l’any 1993.Casada i amb 2 fills.

Vinculada a l’AMPA de l’Escola Pública Circell durant 7 anys, 5 dels quals com a presidenta, va ser  membre del Consell Escolar durant 4 anys. Ha estat promotora dels actes benèfics per la Marató impulsats des de l'escola. Secretària de l’ANC d’Olèrdola des del seu inici fins la incorporació a la vida política i membre de la colla dels Diables Petits de Moja fins a inicis del 2019 .

 Professionalment sempre ha estat vinculada a la gestió d’empreses, en les àrees d’administració i comptabilitat, i actualment desenvolupa les tasques de directora financera i d’administració en una empresa vinculada a l’automatització industrial i robòtica a la comarca de l’Anoia.

 Militant d’ERC, ha estat Consellera Comarcal durant el mandat 2015-2019 i regidora a l’Ajuntament d’Olèrdola des del 2015.

 Mail del contacte: mascarofina@gmail.com

Retribucions

 Declaració d'activitats i béns

 M. Antònia PAJUELO

Va néixer  el 15/04/1964. Viu a Moja. Casada amb dos fills. Tècnica en turisme. Ha treballat en empreses privades de diferents sectors en el departament d'administració. Vinculada amb el Base Olèrdola on els seus fills practiquen esport.

Simpatitzant i col·laboradora d'ERC des de feia anys, va ser escollida regidora per primera vegada en les eleccions municipals del 24 de maig de 2015.
Mail de contacte: pajuelomm@diba.cat

Retribucions

 Declaració d'activitats i béns

 

Document Actions