Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Regidores d'Esquerra Republicana de Catalunya en el mandat 2023-2027

Representació: 2 regidors

Fina Mascaró Bujaldón

Presentació i Currículum Vitae:

Dades biogràfiques:

Nascuda el 16/11/1965 a Vilafranca, viu a Moja des de l’any 1993.Casada i amb 2 fills.

Vinculada a l’AMPA de l’Escola Pública Circell durant 7 anys, 5 dels quals com a presidenta, va ser  membre del Consell Escolar durant 4 anys. Ha estat promotora dels actes benèfics per la Marató impulsats des de l'escola. Secretària de l’ANC d’Olèrdola des del seu inici fins la incorporació a la vida política i membre de la colla dels Diables Petits de Moja fins a inicis del 2019.

Formació:

A nivell formatiu té formació professional en l'àmbit administratiu i és tècnica en turisme

Experiència professional:

Professionalment sempre ha estat vinculada a la gestió d’empreses, en les àrees d’administració i comptabilitat, i actualment, tot i que està en excedència, desenvolupa les tasques de directora financera i d’administració en una empresa vinculada a l’automatització industrial i robòtica del Penedès.

Trajectòria política:

Militant d’ERC, ha estat Consellera Comarcal durant els mandats 2015-2019 i 2023-2027 i regidora a l’Ajuntament d’Olèrdola des del 2015. Actualment, i després de les eleccions del 28 de maig de 2023, ocupa el càrrec d'Alcaldessa de l'Ajuntament d'Olèrdola. 

Pel que fa a la seva vinculació amb Esquerra Republicana de Catalunya, des de l'any 2015 i fins a l'actualitat ocupa el càrrec de Secretària de Finances de la Secció Comarcal de l'Alt Penedès.

 Mail del contacte: mascarobj@olerdola.cat

Retribucions

Declaració d'activitats i béns

Marian Buta Ungureanu

Presentació i Currículum Vitae:

Dades biogràfiques:

Nascut el 19 de març del 1981, viu a Moja desde 2014, casat amb una mojenca, té 2 fills. Va ser membre de la Colla de Gegants de Moja i actualment està vinculat al Club Base Olèrdola, on és entrenador. Les seves aficions son els esports, la natura, la història i els idiomes.

Formació:

Va cursar Batxillerat tecnològic (anys 1995-1999)

Experiència professional:

Ha treballat en diferents sectors com seguretat pública, recursos humans i actualment té una petita empresa de transport de proximitat. 

Trajectòria política:

Vinculat a ERC des de fa anys, primer va ser membre d'ERC a Olesa de Bonesvalls, del 2007 al 2008, i actualment vinculat al grup municipal d'ERC Olèrdola des del 2019.

Mail del contacte: butaum@olerdola.cat

Retribucions

Declaració d'activitats i béns

 

Document Actions