Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Instruccions

Atenent a la necessitat d’implementar una imatge gràfica homogènia, coherent i atractiva, el govern municipal va impulsar les accions per tal de garantir la unitat de la comunicació global de la institució. Per assolir aquesta finalitat la Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Olèrdola va aprovar en sessió ordinària de data 4 de juny de 2018 el Manual d’Identitat Visual Corporativa com a norma bàsica d’aplicació de la imatge corporativa de l’Ajuntament d’Olèrdola.

 

L'objecte d'aquesta normativa gràfica és fer conèixer, a totes les persones usuàries de la Imatge visual de l'Ajuntament d'Olèrdola, les seves modalitats d'aplicació, les seves diferents versions i la seva adaptabilitat a les més diverses circumstàncies i suports en un esforç de màxima coherència possible.

 

Aquesta normativa afecta a tots els serveis municipals que utilitzin la imatge corporativa, la qual també es fa pública a través de la web municipal als efectes de coneixement general de tercers que hagin d'utilitzar la imatge corporativa de la institució.

 

Si és del vostre interès  també podeu descarregar-vos els següents documents:

Acord d'aprovació del manual d'identitat Visual per Junta de Govern Local de data 04/06/2018

Anunci en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, d'aprovació del manual d'identitat visual, de data 26/06/2018

Document Actions