Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

On anar a votar

Consulta la teva inscripció en el cens electoral i on anar a votar en les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer de 2021

Ja es troben disponibles les llistes del cens electoral que han de regir en les properes Eleccions al Parlament de Catalunya, que es celebraran el diumenge 14 de febrer de 2021.

D'acord amb l'article 39.2 de la Llei orgànica del règim electoral general vigent, l'Ajuntament posa a disposició de les persones interessades, a través de la seu electrònica de l'Institut Nacional d'Estadística, un servei de consulta sobre la seva inclusió en el cens, però no és permesa la realització de consultes generals de les llistes del cens. Podeu fer la vostra consulta personalitzada entrant a l'enllaç que us posem a disposició:

CONSULTA D'INSCRIPCIÓ EN EL CENS ELECTORAL EN PERÍODE ELECTORAL

CARTELL INFORMATIU SOBRE LA UBICACIÓ DELS COL·LEGIS ELECTORALS

Aquest mecanisme dona informació del districte, secció, mesa, nom del col·legi i adreça on la persona pot exercir el dret de vot.

La inclusió en les llistes del cens és un requisit indispensable per a poder exercir el dret de vot en les Eleccions al Parlament de Catalunya del dia 14 de febrer, per la qual cosa és recomanable que es faci la consulta. S'aconsella especialment que facin la consulta sobre la seva inclusió en el cens les persones que s'hagin empadronat a Olèrdola, o que hagin modificat les dades de la seva inscripció en el padró, durant el darrer any.

Document Actions