Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Regidoria

Informació bàsica sobre la participació ciutadana i accés a la petició de reunió amb el regidor responsable de l'àrea

La participació ciutadana és una peça fonamental del nostre sistema democràtic; un eix d'unió entre l'acció de govern i les necessitats de la ciutadania que comporta la millora dels serveis de la qualitat de vida de les persones, afavorint el diàleg i el consens. En aquest sentit, és necessari portar a terme processos de participació que afavoreixin la implicació de les entitats i de la ciutadania en la vida pública del municipi.

El govern municipal s'ha fixat com una de les seves prioritats per a aquesta legislatura el d'iniciar un procés de foment de la participació ciutadana; En aquest sentit, a partir del mes de setembre de 2015 l'Ajuntament promou la participació activa de la ciutadania en la presa de decisions del consistori, fent que els processos que s'hi debatin afavoreixin el diàleg i el consens.

Aquest espai de participació doncs, pretén ser un espai per a l'exercici del treball conjunt entre govern i ciutadania, que permeti compartir visions de futur i sumar coneixements per afrontar els reptes del nostre municipi.

Informació sobre el regidor responsable de l'àrea de participació ciutadana:

Titular de la regidoria: Sr. Xavier Serramià Sanson

Correu electrònic de contacte: serramiasx@olerdola.cat

Horari de visites: A concretar, amb prèvia sol·licitud de reunió

Demana una reunió amb el regidor

Personal de suport a la regidoria: El Sr. Salvi Vendrell Riera, Coodinador de l'OAC i de les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació us atendrà en tot allò referent a aquest àmbit. Cal que concerteu visita per a accedir al servei a través del correu electrònic: vendrellrs@olerdola.cat

L'horari d'atenció a la ciutadania és de dilluns a divendres de 07:30 a 15:00 hores.

Telèfon de contacte: 93 890 35 02

Document Actions