Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Preguntes freqüents

Com funciona la participació online?

L'accés als formularis de participació electrònics podrà realitzar-se tant des d'un PC com a través de qualsevol altre dispositiu electrònic com telèfon móvil o tauleta, ja que la pàgina web presenta adaptació de format per a tauletes i telèfons mòbils.

Si accediu al formulari electrònic habilitat per a cada període de participació caldrà que com a mínim ompliu els camps marcats com a obligatoris i al finalitzar marqueu "Enviar".

No és necessària la identificació a través d'un sistema de signatura digital. Serà l'Ajuntament qui s'encarregarà, a través de les dades del padró, de garantir que els participants compleixin amb les característiques necessàries per a participar-hi.

Tingueu en compte que només podreu enviar cada formulari una sola vegada. Reviseu bé el contingut de les propostes abans d'enviar-lo perquè un cop enviat aquest, el sistema detectarà que el ciutadà en qüestió ja ha participat i no li permetrà tornar a enviar el formulari.

Si esteu empadronats i teniu 16 o més anys abans del 18/02/2019 assegureu-vos de posar correctament el número de DNI (8 dígits + lletra sense espais ni guions)

Si teniu problemes per poder votar electrònicament poseu-vos en contacte amb l’Àrea de Noves Tecnologies mitjançant el correu electrònic de contacte: vendrellrs@olerdola.cat o mitjançant el telèfon 938903502.

Com funciona la participació presencial?

Si ho preferiu, teniu l’opció de participar presencialment. Quan acudiu als punts habilitats per a la participació, el personal de l'Ajuntament us guiarà en el procés.

Presencialment:

- Oficina Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Olèrdola: De dilluns a divendres de 07:30 a 15:00 hores.

Puc participar més d’una vegada?

No. Totes les persones amb dret a participació només podran fer-ho una sola vegada. Si participeu online i detectem que també heu participat presencialment,  únicament valdrà l'acció realitzada presencialment. Si voleu participar dues vegades telemàticament, el sistema no us deixarà.

Les meves dades personals són confidencials?

Totes les vostres dades personals són confidencials. Només s’utilitzarà el número de DNI i la data de naixement per comprovar els requisits de padró i edat necessaris per a la participació.

D’acord amb el que disposa la Llei orgànica de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), us informem que les dades consignades a l’hora de participar s’incorporaran en un fitxer creat per l’Ajuntament d'Olèrdola amb la finalitat de recollir les participacions relatives als pressupostos participatius. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei us podeu adreçar presencialment a l’Ajuntament d'Olèrdola. Av. Catalunya, 12 - 08734 - Sant Miquel d'Olèrdola (Olèrdola).

 

Tens algun dubte més? Envia'ns un correu electrònic a la següent adreça de correu i us contestarem el més aviat possible: olerdola@olerdola.cat

Document Actions