Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte els Diables de Moja organitzen el popular “Bingo Diabòlic”

A partir de les 6 de la tarda, al Local Nou, amb importants lots de premis aportats per una seixantena d’establiments col·laboradors

dimecres 29 novembre 2023

 

Una de les activitats arrelades a Olèrdola que ens anuncien la proximitat de les festes de Nadal és el Bingo Diabòlic, organitzat per la colla de Diables de Moja. Aquest any arriba a la seva 12a edició i s’ha programat dissabte, a partir de les 6 de la tarda, al Local Nou. El cap de colla dels Diables de Moja, Carles Treviño, explica que és una activitat molt esperada i agraïa la col·laboració d’una seixantena d’establiments que han aportat productes i serveis atractius per a poder premiar a les persones que cantin línia o bingo. (àudio)

Cada cartró per participar en el bingo té un preu d’un euro. Qui vulgui optar al “Super Bingo” final que tanca l’activitat haurà de pagar 3€ per cartró. Carles Treviño assenyala que el bingo va començar a fer-se amb la motivació principal de recaptar diners. Amb el temps ha passat a ser un acte tradicional que compta amb la resposta del poble i que a la colla li agrada organitzar. (àudio)

Aquest 12è Bingo Diabòlic arriba en un moment en què la colla travessa una bona situació. Estan preparant l’obertura d’una convocatòria per incorporar una desena de nous timbalers dels Diables petits. I quan això passi la colla agruparà a un centenar de components, entre diables grans, diables petits i portadors del Drac. Per Carles Treviño la clau d’aquest dinamisme és que els Diables de Moja són una colla d’amics que tenen “ganes de fer poble”. (àudio)

Després del Bingo Diabòlic, ja per mitjans de gener, els Diables de Moja participaran activament en la Festa Major d’hivern de Moja en honor a Sant Macari.

Escolta l’entrevista a Carles Treviño, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions