Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Base Olèrdola cel.lebra el 20è aniversari

Aquest dissabte 8 de juliol durant tot el dia el Base Olèrdola cel.lebrarà els 20 anys de vida

dimarts 04 juliol 2017

Aquest proper dissabte 8 de juliol el Base Olèrdola té previst celebrar els actes centrals del 20è Aniversari del Club d’Esports Base Olèrdola (1996/97 – 2016/17).

Al matí de dissabte tindrà lloc el Primer Torneig “ Pol Masip “

Torneig triangular per recordar al jugador del Club de categoria aleví, Pol Masip Rodríguez, que l’abril del 2016 ens va deixar després de dos anys de lluita contra la malaltia del càncer.

El format serà d’un torneig triangular a la zona esportiva municipal “Els Pins” de Moja de categoria infantil. Hi participaran els Clubs: Vilanova Geltrú, C.F., la Fundació Esportiva Atl. Vilafranca i el Base Olèrdola. Els tres clubs hi participaran amb els equips de primera divisió.

Els partits seran a les 10h, a les 11h i a les 12h. A les 13h es farà l’entrega de trofeus.

De 17:30h a 20:00h, hi haurà una jornada de portes obertes als camps de futbol, els entrenadors /monitors del Club, organitzen activitats obertes a tothom relacionades amb el futbol.

I a partir de les 21:30h a la pista esportiva de Moja ( en cas de pluja es farà al local de Moja ), tindrà lloc el sopar de celebració del 20è aniversari i final de temporada 16/17, en acabar el sopar una entrega de records per a tothom i s’acabarà la celebració amb ball a càrrec d’un dj.

Document Actions