Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cicle de xerrades per a les famílies "Cercle obert en educació"

Taller vivencial "Si tu et mous, tot es mou!", a càrrec d'Arantxa Palanca

A CÀRREC D’ ARANTXA PALANCA Mestra en cos i ànima. Exerceix com a professora d'educació especial, d'infantil i de primària. Formada en Treball Corporal Integratiu en l'Associació d'Expressió i Comunicació de Carme Aymerich a Barcelona. Pedagoga Sistèmica amb l'enfocament de Bert Hellinger. És facilitadora, motivadora i divulgadora d'una nova mirada en Educació. La seva especialitat és estimular els processos cap a l’alliberament de l'ésser i del desplegament del potencial intern i creatiu, així com tot allò que condueixi a una transformació personal i col·lectiva.

Quin lloc ocupem els pares en el cor dels nostres fills? I els alumnes en el cor dels seus mestres? El lloc que ocupem és el que volem ocupar? Allò que diem és el que volem dir? Des d'on els miro? És allò que veig el que vull veure? Preguntes que ens porten a emprendre un viatge que no ens deixarà indiferents. Volem moure i fer canvis en els nostres fills i alumnes i ells estan esperant que el primer moviment vingui donat pels adults.

Aquest taller vivencial t’ofereix un espai de respecte i de creació on aprofundir en la direcció, sentit i significat d'educar per a la Vida.

Activitat gratuïta. Servei de monitoratge gratuït. Cal fer inscripció prèvia al correu ampaescolacircell@gmail.com per poder organitzar l’espai. US HI ESPEREM!

Gimnàs de l'escola Circell de Moja
  • Quan 13/04/2016 de 17:00 a 19:00 (CET / UTC200)
  • On Gimnàs de l'escola Circell de Moja
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Document Actions