Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cursa 10k Moja

Cursa popular, amb opció de fer una volta (5K) o dues voltes(10K)

Amb opció a una sola volta (5k) o a dues voltes (10k)

Circuit semi-urbà de 5 quilòmetres al qual se li haurà de donar 2 voltes en el cas d’aquells corredors que hagin triat fer la carrera completa. El recorregut és per asfalt, a excepció d’uns 700 metres que discorren per camins de terra en molt bones condicions; es considera un circuit ràpid i, per tant, molt apte per intentar aconseguir bones marques, ja que només hi ha 33 metres de desnivell entre el punt més alt i el més baix.

 

OBERTURA D’INSCRIPCIONS: 18 de Setembre de 2012

ATENCIÓels / les primers 150 inscrits a la cursa de 10k i els / les primers 50 inscrits a la cursa de 5k tindran, a banda de la corresponent bossa del corredor, un regal extra que es lliurarà en el moment de recollir el dorsal.

Els inscrits/es fins al 31 d’octubre tindran el dorsal personalitzat 

TANCAMENT D’INSCRIPCIONS: 15 de Novembre de 2012

Aquesta serà una cursa cronometrada per Champion Chip – My Laps Tretzesports

Les inscripcions queden limitades a 450 atletes a la cursa de 10K i 150 atletes a la cursa curta de 5K, on tots els participants s’emportaran una samarreta tècnica de regal i altres obsequis, avituallament sòlid i lìquid a l’arribada, i avituallament en el recorregut llarg (km 5 aproximadament).

Les inscripcions es podran fer només per internet al preu de 15 euros pels atletes que no tinguin xip (xip blanc de lloguer) i 14 euros pels atletes amb xip groc de propietat.

  • Quan 18/11/2012 de 09:00 a 11:30 (CET / UTC100)
  • URL de l'esdeveniment Lloc web relacionat
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Document Actions