Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"El mercadillu"-Buida l'armari, a Daltmar

Mercat de venda i d'intercanvi de roba i complements de 2a mà

El bar del Club del CIE Olèrdola, situat a la zona esportiva de Daltmar, organitza pel proper diumenge 10 de setembre un mercat de venda i d’intercanvi de roba i d’accessoris de 2a mà. Amb el lema “El Mercadillu. Buida l’armari”, es proposa als veïns que participin en una jornada pensada per afavorir la reutilització de les peces de roba i dels complements que ja no es facin servir.

Qui desitgi participar-hi haurà de reservar el seu espai. La roba i els accessoris caldrà portar-los nets i en bon estat. El dissabte dia 10, a partir de les 10 del matí, es podran exposar les peces i vendre-les o canviar-les amb la resta d’assistents.

Les persones interessades han de fer la seva reserva al bar del Club, a la zona esportiva de Daltmar.

“El mercadillu” és la primera de les activitats que ha programat el bar del Club a Daltmar per a les properes setmanes. També s’ha anunciat que organitzarien una botifarrada per l’11 de Setembre i que preparen una sessió de cinema familiar pel proper 17 de setembre,a les 19:00h.Pel cap de setmana del 29,30 de setembre i 1 d’octubre tenen previst realitzar una “Oktoberfest”

Zona Esportiva de Daltmar
  • Quan 10/09/2017 de 09:00 a 13:00 (CET / UTC200)
  • On Zona Esportiva de Daltmar
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Document Actions