Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inici del període d'inscripcions a l'Esquiada Jove

Les inscripcions restaran obertes fins el 25 de gener

Els serveis de joventut de set ajuntaments de l’Alt Penedès tornen a sumar esforços i comparteixen l’organització d’una nova Esquiada Jove. La sortida a la neu s’ha programat pel cap de setmana del dissabte 23 i diumenge 24 de febrer i està adreçada a joves menors de 18 anys, a partir de 1r d’ESO. Els ajuntaments que organitzen l’activitat són els d’Avinyonet, Font-rubí, Sant Martí Sarroca, Vilobí del Penedès, Les Cabanyes, Sant Cugat Sesgarrigues i Olèrdola.

L’Esquiada Jove es tornarà a fer a La Molina i l’allotjament serà en el xalet i refugi d’aquesta estació d’esquí de la Cerdanya. Les inscripcions es podran fer del 14 al 25 de gener, el matins a l'Ajuntament i per les tardes de dimarts i dijous al Centre Cívic La Xarxa de Moja i les de dilluns i dimecres al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta.  Els set ajuntaments tenen  establert el criteri d’intentar que les places siguin distribuïdes de forma equitativa entre joves d’aquests municipis participants.

El preu s’ha abaratit lleugerament respecte l’edició anterior i el pack bàsic, amb allotjament i fortfait per dos dies, més assegurança i transport, té un import de 103 euros. També hi haurà la possibilitat de llogar el material, per 21 euros. El lloguer de l’snow valdrà 27 euros i les classes d’iniciació, amb dues hores per dia, tindran un cost de 22 euros.

Per ampliar informació o resoldre qualsevol dubte, les persones interessades poden posar-se en contacte amb el Servei Jove d’Olèrdola, a l’adreça de correu electrònic mulinaripm@diba.cat o bé al telèfon 647 416 864

  • Quan 14/01/2013 de 07:00 a 19:00 (CET / UTC100)
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Document Actions