Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada de portes obertes a l’escola bressol Gotims de Moja

Abans de l'inici del període de preinscripcions, obert del 15 al 30 de novembre

Del 15 al 30 de novembre restarà obert un període extraordinari de preinscripció per a l’aula de nadons de l’Escola Bressol Gotims de Moja.

Aquesta aula disposa de places pels nadons nascuts a partir del mes de gener de 2017. Per realitzar la preinscripció es requereix que l’infant tingui, com a mínim, 16 setmanes en el moment d’iniciar-se el servei, el proper mes de gener de 2018.

Per tal de facilitar al màxim tota la informació del servei, s’ha convocat una jornada de portes obertes el dilluns 13 de novembre, a les 17:30h.

En l’horari previst per la jornada de portes obertes, la directora explicarà el projecte educatiu i es podran visitar les instal·lacions.

Les famílies interessades en què els seus infants accedeixin a una plaça per aquesta aula, han  de presentar la sol·licitud de preinscripció del 15 al  30 de novembre a l’ escola bressol Gotims, de dilluns a divendres en horari de matí.

La documentació necessària per tal de formular la preinscripció, es facilitarà   a  les  escoles bressol,  en el propi Ajuntament i a la pàgina web  www.olerdola.cat.

L’admissió de les preinscripcions es regirà pels mateixos criteris de preferència establerts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, pel cas de la preinscripció ordinària a les escoles bressol i que podreu consultar en la pàgina web de l’ajuntament.

Per qualsevol dubte, les persones interessades es poden adreçar a l’Escola Bressol Gotims, al carrer Lluís Companys s/n de Moja, telèfon 93 817 27 92; o bé a l’Ajuntament d’Olèrdola, Av.Catalunya 12, telèfon 93 890 35 02.

Escola Gotims
  • Quan 13/11/2017 de 16:30 a 18:00 (CET / UTC100)
  • On Escola Gotims
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Document Actions