Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada de portes obertes per a presentar el servei de rehabilitació eqüestre

Activitat gratuïta, amb inscripció prèvia, que es farà a l'Escola Pony Club Granja de La Serreta

Els cavalls poden ser terapèutics i convertir-se en un beneficiós estímul per a persones amb discapacitats. A Olèrdola es podrà comprovar ben aviat gràcies a la iniciativa de l’Escola Pony Club Granja, situada al barri de La Serreta. El centre està acabant d’enllestir els detalls per a oferir un servei de rehabilitació eqüestre i per a donar a conèixer aquesta disciplina organitzen una jornada de portes obertes. Serà el proper dissabte 21 de desembre, a les mateixes instal·lacions d’aquesta hípica. Es tracta d’una activitat completament gratuïta que pretén difondre els beneficis que pot reportar aquest mètode, tal i com a resumit el fisioterapeuta Toni Martí, director del projecte.

La rehabilitació eqüestre es basa en l’ús del cavall amb finalitats terapèutiques, tant des de la vessant física, com des del punt de vista emocional o socialitzador. Està indicada per a persones afectades de patologies neurològiques, paràlisi cerebral, esclerosi múltiple, espina bífida, patologies ortopèdiques, autisme, traumatismes cranials, distròfia muscular, malalties neurodegeneratives, anorèxia, bulímia o malaltia del parkinson.

Les persones que desitgin participar a les jornades de portes obertes del proper dissabte 21 de desembre, cal que s’inscriguin prèviament. Ho poden fer a l’Ajuntament d’Olèrdola, al telèfon 93 890 35 02, o bé al 696 62 60 50. La informació es pot ampliar a www.lescola.com.

Les places per a aquesta jornada són limitades a 30 persones. Després, en funció de cada persona, s’adaptarà el tipus de tractament i freqüència. Des de l’Escola-Pony Club Granja s’anuncia que s’està treballant diferents iniciatives per a que la rehabilitació pugui estar a l’abast de tothom, a través de patrocinis o micromecenatges.

La voluntat de la direcció de l’Escola Pony Cub Granja és la de realitzar cada trimestre unes jornades de portes obertes per a donar a conèixer aquest servei de rehabilitació eqüestre. Per a portar-lo a terme, es compta amb un equip interdisciplinar que reuneix a fisioterapeutes, psicòloga i tècniques esportives d’equitació.

Escola Pony Club Granja de La Serreta
  • Quan 21/12/2013 de 08:00 a 16:00 (CET / UTC100)
  • On Escola Pony Club Granja de La Serreta
  • URL de l'esdeveniment Lloc web relacionat
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Document Actions