Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada per a difondre entre els veïns les bitlles catalanes

A les 18:00, davant del parc de l'escola Circell, sota l'organització de l'Ateneu Mogenc i amb el Club de Bitlles Catalanes de la Ràpita

 

L’Ateneu Mogenc, amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, convoca una jornada gratuïta i oberta a tothom per a difondre i poder provar el joc de les bitlles catalanes. La demostració s’ha programat a les 6 de la tarda d’aquest dissabte, al parc de davant de l’escola Circell, i serà conduïda pel Club de Bitlles Catalanes de la Ràpita. Els mateixos membres del Club, després de la seva demostració de joc, oferiran una àmplia explicació per a tots els socis i després els assistents ho podran practicar amb la seva ajuda. El joc té per objectiu tombar cinc de les sis bitlles de què consta. El jugador llença fins a tres bitllots des d'una distància predeterminada.

Les Bitlles catalanes van ser un joc de carrer per a tothom. Avui, ja convertides en un esport federat i reglamentat, les bitlles catalanes no perden el seu caire tradicional i popular que fa que formin part de la nostra cultura. Des de l’Ateneu es destaca que mantenint aquesta essència de joc tradicional és un esport modern,  “on cal combinar força i punteria per tal de superar-se a cada tirada, mantenir ferm el pols i saber-se concentrar”.

  • Quan 18/05/2019 de 18:00 a 20:00 (Europe/Madrid / UTC200)
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Document Actions