Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor visita Olèrdola

S'instal·larà davant el Centre Cívic La Xarxa de Moja, de 10.30 a 13.00h

 

L'Ajuntament d'Olèrdola i la Diputació de Barcelona organitzen una visita al municipi de l'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor. Serà el proper dijous, 31 d'octubre, en horari de 10.30 a 13.00h, davant del Centre Cívic La Xarxa de Moja.

L'oficina atendrà les vostres consultes i us oferirà informació sobre temes de consum. Us atendran tècnics de la Diputació de Barcelona, gratuïtament, i de manera personalitzada, en aquelles qüestions o dubtes que tinguin relació amb l'àmbit de :consum, comerç, drets dels consumidors, compra o lloguer d'habitatges, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garanties dels productes, serveis post-venda, assegurances, viatges, o qualsevol altre tema relacionat amb aquests àmbits.

Cal recordar que igualment us podeu adreçar a l'Ajuntament d'Olèrdola, a l'Avinguda Catalunya núm.12 de Sant Miquel, que és qui realitza la tasca d'intermediari entre el consumidor i l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor de la Diputació de Barcelona, per tal de formalitzar les vostres queixes, reclamacions i/o denúncies.

Davant Centre Cívic La Xarxa de Moja
  • Quan 31/10/2013 de 09:30 a 12:00 (CET / UTC100)
  • On Davant Centre Cívic La Xarxa de Moja
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Document Actions