Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor visita Olèrdola

Davant el Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta en horari de 10:30 a les 13.00h

L'Ajuntament d'Olèrdola i la Diputació de Barcelona organitzen una visita al municipi de l'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor, aquest dimecres en horari de 10.30 a 13.00. L’Oficina s’instal·larà davant del Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta.

Un tècnic de la Diputació de Barcelona atendrà les consultes de manera personalitzada i gratuïta , en aquelles qüestions o dubtes relacionats amb consum, comerç, drets dels consumidors, compra o lloguer d'habitatge, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garanties dels productes, serveis post venda, assegurances o viatges.

La periòdica presència al municipi de l’Oficina Mòbil, un cop per trimestre, complementa el servei que es pot trobar a l’Ajuntament d’Olèrdola. I és que, gràcies a  un conveni de col·laboració entre la Diputació i l’Ajuntament d’Olèrdola, les queixes, reclamacions i/o denúncies en matèria de consum es poden canalitzar a través de l’Ajuntament i fer-les  arribar a l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor de la Diputació de Barcelona. Així, el consumidor no cal que esperi la visita de la Unitat Mòbil, perquè el servei gratuït el pot trobar a través de l’Ajuntament cada dia.

Centre Cívic Gatzara
  • Quan 20/12/2013 de 09:30 a 12:00 (CET / UTC100)
  • On Centre Cívic Gatzara
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Document Actions