Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Restablert i en funcionament al 100% el servei de recollida de les escombraries

S’ha completat la neteja de les àrees d’emergències i es demana a la ciutadania no abocar-hi residus, utilitzar les deixalleries i respectar el calendari de recollida

dimecres 23 novembre 2022

 

Després de la desconvocatòria de la vaga que afectava el servei de rescollida de residus porta a porta, el servei s’ha pogut restablir i està en funcionament al 100%. Des l’Ajuntament d’Olèrdola s’indica que cal seguir el calendari de recollida i treure la fracció corresponent a la porta de l’habitatge el dia i horari preestablert.

 Neteja de les àrees d’emergència

Aquest dimecres s’han completat les tasques de neteja totes les àrees d’emergència dels nuclis urbans i urbanitzacions. Festa aquesta neteja i un cop superades les alteracions ocasionades per la vaga, des de l’Ajuntament es demana a la ciutadania que no hi aboquin residus i utilitzin les deixalleries si tenen algun cas d’emergència:

  • Deixalleria de Vilafranca del Penedès: de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 19h. Dissabtes de 9 a 14 h.
  • Deixalleria del Polígon de Sant Pere Molanta: dilluns de 9 a 13h, dimecres de 9 a 13h i de 16 a 19h, divendres de 9 a 14h.

  Avís important: L'accés dels usuaris a les instal·lacions està permès fins a 10 minuts abans de l'horari de tancament.

L’Ajuntament també recorda que l’Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana recull que està totalment prohibit l’abocament de qualsevol tipologia de residu a la via pública, al costat dels contenidors, al sòl urbanitzable i en qualsevol lloc fora dels pròpiament autoritzats i és un fet sancionable.

L’Ajuntament també  preveu que les àrees tancades estiguin operatives en breu i que s’informarà a la població de la data així com els llocs i horaris on recollir els clauers d’accés i les seves particularitats/accessos/restriccions.

 

Finalment l’Ajuntament vol agrair sincerament la col·laboració i la paciència dels veïns d’Olèrdola demostrada al llarg de tota la vaga.

Document Actions