Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reunió per a exposar als veïns de Can Trabal millores en l'accés a Internet

Xerrada sobre les possibilitats que ofereix el desplegament de la xarxa municipal d'antenes Wi-fi


Olèrdola, 12 d’abril de 2013

Benvolguts/es veïns/es,

L’accés a Internet i a les noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) s’han convertit en un aspecte fonamental en la vida de les persones per tenir accés a la informació i, per tant, pel seu desenvolupament diari.

Internet és, a dia d’avui, una porta oberta al món que permet gestionar moltes necessitats de la ciutadania sense haver de moure’s de casa i s’ha convertit en una eina indispensable per al desenvolupament individual i col·lectiu.

Com bé sabeu, el nostre municipi ha estat mancat fins al moment d’una infraestructura potent i capaç de donar un servei que estigués a l’alçada dels temps actuals en aquesta matèria; és per això, que com a administració pública que som, hem cregut com a prioritària la correcció d’aquesta situació per tal de posar fi a un problema endèmic que pateix tota la ciutadania del nostre municipi.

En aquest sentit, durant els darrers anys, des de l’Ajuntament d’Olèrdola s’ha realitzat un gran esforç per tal de fer possible el projecte de desplegament d’una xarxa d’antenes Wi-Fi públiques per arreu del municipi, amb l’objectiu d’acabar possibilitant l’accés a internet a tots els veïns i les veïnes d’Olèrdola.

Malauradament i en contra de la nostra voluntat, l’actuació realitzada no ha pogut arribar de manera immediata al conjunt del municipi ja que l’orografia del terreny municipal és complexa i la instal·lació de l’antena que hauria de connectar a Can Trabal amb la resta de la xarxa, s’hauria d’instal·lar fora del nostre terme municipal i, per tant, fora de les nostres competències com a Ajuntament. En aquest sentit doncs, el servei a Can Trabal han quedat momentàniament fora de l’abast d’aquesta xarxa que s’ha posat en funcionament durant el mes d’abril.

No obstant això, existeix la possibilitat d’emprendre negociacions amb l’Ajuntament d’Olivella i empreses del sector per tal d’aconseguir la instal·lació que Can Trabal necessita; és en aquest punt on volem i podem trobar solucions alternatives que ens agradaria poder explicar-vos en una reunió informativa que convoquem el proper dia 20 d’abril a les 17 hores a l’Associació Cultural de Can Trabal.


Així doncs, esperant la vostra assistència, aprofito per animar-vos a participar en aquest esdeveniment, que de ben segur serà molt profitós per a tots i totes els veïns/es de Can Trabal.


Atentament,
Xavier Serramià Sanson
Regidor delegat per les TIC

Local social Can Trabal
  • Quan 20/04/2013 de 16:00 a 17:00 (CET / UTC200)
  • On Local social Can Trabal
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Document Actions