Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reunió per a exposar als veïns de Daltmar millores en l'accés a Internet

Xerrada sobre les possibilitats que ofereix el desplegament de la xarxa municipal d'antenes Wi-fi

Olèrdola, 3 d’abril de 2013

 

Benvolguts/es veïns/es,

 

L’accés a Internet i a les noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) s’han convertit en un aspecte fonamental en la vida de les persones per tenir accés a la informació i, per tant, pel seu desenvolupament diari.

Internet és, a dia d’avui, una porta oberta al món que permet gestionar moltes necessitats de la ciutadania sense haver de moure’s de casa i, per tant, es converteix en una eina indispensable per al desenvolupament individual i col·lectiu.

Com bé sabeu, el nostre municipi ha estat mancat fins al moment d’una infraestructura potent i capaç de donar un servei que estigués a l’alçada dels temps actuals en aquesta matèria; és per això,  que com a administració pública que som, hem cregut com a prioritària la correcció d’aquesta situació per tal de posar fi a un problema endèmic que pateix tota la ciutadania del nostre municipi.

En aquest sentit, durant els darrers anys, des de l’Ajuntament d’Olèrdola s’ha realitzat un gran esforç per tal de fer possible el projecte de  desplegament  d’una xarxa d’antenes Wi-Fi públiques per arreu del municipi, amb l’objectiu d’acabar possibilitant l’accés a internet a tots els veïns i les veïnes d’Olèrdola.

Durant el mes de març d’aquest any s’han acabat d’ enllestir aquests treballs ,per tant, l’accés a Internet  amb unes condicions de qualitat ja s’ha convertit en una realitat possible per a la gran majoria de ciutadans i ciutadanes d’Olèrdola. A partir de finals del mes d’abril, doncs, els veïns i veïnes del municipi ja podran optar per tenir una connexió a Internet via Wi-Fi a través de les antenes de l’Ajuntament, que estaran operatives per empreses del sector, que oferiran aquesta connexió a preus de mercat.

Aquest projecte però, és molt més ampli del que pot semblar en un principi, ja que no només afecta a la capacitat de connexió a Internet de cadascú de nosaltres, sinó que també té en compte la relació de la ciutadania amb l’administració, i més concretament amb el nostre ajuntament, a través dels nous canals de comunicació i tramitació electrònics que ja estan disponibles a través de la pàgina web, així com d’altres aplicacions que molt aviat posarem en servei.

Per aquest motiu, i amb la voluntat d’encetar aquest nou repte de la manera més oberta i participativa possible, volem convidar-vos a assistir a les següents reunions explicatives, que tindran lloc als diferents nuclis del municipi, i que pretenen informar sobre l’abast d’aquesta iniciativa, així com resoldre dubtes que pugueu plantejar-vos al respecte.

Les dates i llocs de les reunions són els que s’assenyalen a continuació:

16 d’abril de 2013, a les 20:30 hores, al Centre Cívic “Gatzara” de Sant Pere Molanta

17 d’abril de 2013, a les 20:30 hores, al Local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola

18 d’abril de 2013, a les 20:30 hores, al Centre Cívic “La Xarxa” de Moja

20 d'abril de 2013, a les 12:00 hores, al recinte de la piscina de Daltmar

 

Atentament,

 

Xavier Serramià Samson

Regidor delegat per les TIC

Diversos equipaments del municipi
  • Quan 20/04/2013 de 11:00 a 12:00 (CET / UTC200)
  • On Diversos equipaments del municipi
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Document Actions