Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Revetlla de Cap d'Any a Sant Pere Molanta

Sopar a La Sala i ball amb el duet Axis

 

 

Enguany la junta de la Societat ha decidit encarregar el càtering del sopar al reconegut Restaurant La Posada de Sant Pere Molanta. El menú estarà compost per 3 plats. Per començar hi hauran uns entreteniments variats, seguidament  un primer plat compost per una flor de pinya amb salmó fumat i bolets confitats,  i de segon un plat a escollir entre cabrit al forn o  tronc de lluç amb verduretes, amb els corresponents postres de cap d’any, brownies de xocolata amb gelat de vainilla  i cafès.

 

Els vins i caves  escollits per aquest sopar de cap d’any són Can Feixes blanc, Raïmat Abadia negre, i Cava Nadal, pels torrons servirem 1 ampolla de cava malvasia a cada taula.

 

El preu del sopar s’ha establert en 50 euros pels socis, i 65 euros els no socis, la canalla te un menú especial a 20 euros amb macarrons i cuixetes de pollastre al forn amb patates xips..

 

Com també es habitual contarem amb la presencia d’un grup musical que ens amenitzarà tota la vetllada fins ben entrada la matinada. Per aquest any comptem amb el duet musical Axis, de reconeguda solvència musical.

Cal recordar que per oferir un bon servei les places son molt limitades.

 

La Societat obrirà portes a les 21 hores

 

 

 

Sala Casal Molantenc

Document Actions