Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller d’anellament d’ocells a Olèrdola

Activitat conjunta organitzada pel Parc d'Olèrdola i el Conjunt Monumental

El Conjunt Monumental d’Olèrdola conté una gran riquesa patrimonial que permet conèixer restes significatives de diferents períodes històrics. De manera continuada, des dels íbers, s’hi pot resseguir la petjada d’assentaments humans. Com no pot ser d’una altra manera, difondre aquests valors històrics és un dels centres d’interès que dóna contingut a nombroses de les activitats que els caps de setmana es programen. Però no tot és història o arqueologia. Un altre eix que es vol potenciar és el de difondre els valors naturals que té el Parc d’Olèrdola. Reforçant aquest propòsit, en els propers mesos el Parc d’Olèrdola i el Conjunt Monumental han programat activitats de natura. La més propera en el calendari és un taller-mostra d’anellament d’ocells a Olèrdola, el proper dissabte 21 de febrer, a partir de les 9 del matí.

Es tracta d’una activitat gratuïta i oberta al públic en general, amb el  propòsit de donar a conèixer la tècnica de marcatge d'aus silvestres pel seu estudi. El taller serà conduït per un agent forestal i subratlla que l’activitat permet conèixer moltes característiques dels ocells presents a Olèrdola.

Aquesta activitat tindrà lloc als voltants de la Font de l'Alba al Parc Natural d'Olèrdola, de manera continuada des de les 9 i fins el migdia Per arribar a lloc, cal deixar el vehicle al pàrquing del Conjunt Monumental d'Olèrdola i baixar caminant pel GR-92.3 en direcció a l'Arboçar. A uns 750m., 15 minuts aproximadament, es troba la Font de l'Alba.

 

Font de l'Alba
  • Quan 21/02/2015 de 08:00 a 11:30 (CET / UTC100)
  • On Font de l'Alba
  • URL de l'esdeveniment Lloc web relacionat
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Document Actions