Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Teatre a Moja amb l'obra "Bojos pel bisturí"

A càrrec del grup TAM dels Monjos

L’autor de “Bojos pel bisturí” és Ray Cooney, considerat un dels més grans dramaturgs anglesos.  Tal i com es recull en la sinopsi promocional de la representació, l’obra “és una comèdia que gira al voltant del Doctor David Mascort, un metge que es prepara per viure una jornada memorable: per fi serà l’encarregat de donar la conferència inaugural del congrés de neurologia que organitza el seu centre de treball, l’hospital Nostra Senyora del Miracle.  La sala de metges es comença a omplir de gent. La situació porta a un sense fi de situacions extravagants i còmiques que faran que ell i el seu millor amic, el doctor Miquel Bonet, es vegin atrapats en una xarxa d’enganys, disfresses, actuacions, sobresalts i nervis. Tot pot passar en aquest moment abans de la conferència.  Us convidem a riure veient com se’n surten aquests bojos del bisturí”.

El grup TAM-Teatre Amateur Margaridoia , el formen en aquest muntatge Raimon Sendra, a la direcció i decoració; la realitzadora és Nàdia Maldonado; les ajudants d’escena: Rosa Fàbregas, Montse Vendrell,  Carme Parisi, Laura Porta; el maquillatge va a cura de Sílvia Ortiz i la perruqueria és de Puri Ortiz

El repartiment  l’integren Josep Porta, Marc Gatell, Conchi Dorado, Sito Ortiz, Rebeca Prats,  Joana Acosta, Lydia Fabregat, José Truebas, Sabina Feixas, Toni Obrador, Joan Fabregas, Neus Romanos i Mireia Massanell.

Amb propostes com la de diumenge, l’Ateneu Mo gencvol dinamitzar l’activitat cultural al poble i aprofitar que es compta amb un equipament de grans prestacions com el Local Nou.

Per poder presenciar l’obra, caldrà aportar un donatiu de 2 €, en cas de ser soci de l’Ateneu. Pel públic en general, el donatiu fixat és de 5€.

Local Nou de Moja
  • Quan 17/09/2017 de 17:30 a 18:45 (CET / UTC200)
  • On Local Nou de Moja
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Document Actions