Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vespres d'estiu al Castell d'Olèrdola

Dissabte 6 d’agost

Durant tota la vetllada es disposarà de servei de càtering local amb el Restaurant El Conill i  el celler Mulet Viticultors 

A les 19:00 h i a les 19:30 h s'iniciaran dues visites comentades singulars i de la mà d’especialistes del conjunt històric: Mir Geribert, el príncep d’Olèrdola ens mostra un vell mite heroic que es va auto proclamar Príncep de l’històric territori penedesenc, amb el domini senyorial sobre la major part de l’extensió. La ciutat medieval d’Olèrdola va ser l’escenari de les seves decisions, accions i errors. Vi i cellers de la ciutat medieval ens descobrirà els orígens de la viticultura al Penedès i la importància que la vinya i el vi tenien en la ciutat medieval d’Olèrdola, amb la descoberta recent de diferents cellers.

A les 19:00 h i a les 20:00 h, distribuïdes en dues sessions d’1,5 hores, Gymkhanas Barcelona Artemis ens proposen una experiència gamificada amb unescape exteriorentorn els secrets del Príncep d’Olèrdola, enmig de pedres que ens parlaran.Un joc cooperatiu ple d’emocions, enigmes, reptes i intrigues!

Des de les 21:30 h i fins les 23:00 h l’observació del cel a ull nu amb l’ajuda d’un punter làser, i amb telescopis de la mà de l’Astronòmic de Sabadell ens permetrà tenir una visió de la Lluna, de Júpiter i de Saturn, des del cel d’Olèrdola.

A les 21:30 h s'iniciarà l’espectacle musical Voces Veladasde María Esteban Quintet, artista dins el panorama jazzístic, que ens proposa un espectacle que vol donar visibilitat a algunes dones oblidades dins el món de la Música. El seu treball gira al voltant de sis artistes amb un gran talent que varen desafiar una societat amb la seva lluita i convicció. La seva tasca va posar de manifest el seu potencial artístic i musical dins un món eminentment masculí. Aquest vol ser un petit homenatge a Betty Comden i Carolyn Leigh, Ann Richards, Chris Connor i June Christy.

INFORMACIÓ I RESERVES

Només les activitats guiades tenen aforament limitat. Per aquest motiu, per assistir-hi caldrà enviar un correu electrònic a mac.olerdola@gencat.cat o trucant al telèfon de contacte 93 890 14 20 / 675 78 29 36, indicant nom i cognoms i aquelles activitats per les quals esteu interessats/es (visites guiades i/o escape room).

Les activitats amb inscripció prèvia obligatòria són les VISITES GUIADES i l'ESCAPE EXTERIOR. 

  • Observacions a tenir en compte: l’edat mínima per participar a l’Escape exterior és de 8 anys.

Lloc: Museu d’Arqueologia de Catalunya - Olèrdola (Castell d’Olèrdola s/n. 08734 Sant Miquel d’Olèrdola).

 PAGAMENT

  • Preu: 5€, preu únic d’entrada al recinte que permet accedir a totes les activitats que es vulguin, dins els horaris establerts per cadascuna d’elles. 
  • Adquisició tiquet - entrada: les entrades es poden adquirir mitjançant la “Venda d’entrades on line” al web www.macolerdola.cat o directament a recepció del Museu dins l’horari d’atenció al públic, a partir de dissabte 2 de juliol i fins 1 hora abans de l’inici dels Vespres d’Estiu el 30/07 i el 06/08.
  • En el cas de les activitats que necessiten insripció prèvia, cal obtenir una confirmació pe correu electrònic abans d'obtenir l'entrada.
Conjunt monumental d'Olèrdola
  • Quan 06/08/2022 de 19:00 a 23:00 (Europe/Madrid / UTC200)
  • On Conjunt monumental d'Olèrdola
  • URL de l'esdeveniment Lloc web relacionat
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Document Actions