Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada d'orientació laboral dedicada a la "Garantia Juvenil"

Convoca el Servei d'Orientació Laboral d'Olèrdola, a les 18:00 h al Centre Cívic La Xarxa

Amb el propòsit de facilitar als veïns eines eficients  per a combatre a Olèrdola els efectes de la crisi econòmica, des de l’Ajuntament s’ha tornat a reactivar aquest mes de gener el Servei d’Orientació Laboral per a persones del municipi que busquin feina.

Per a fer ús d’aquest servei municipal, les persones interessades poden anar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Olèrdola, de dilluns a divendres en horari de 07:30 a 15:00 hores, i deixar el seu currículum vitae. La tècnica d’inserció laboral tractarà les sol.licituds i atendrà als usuaris, de manera presencial, els dimecres de 10 a 14h en el despatx municipal del Centre Cívic La Xarxa de Moja.

La primera acció pública d’aquesta nova etapa del Servei d’Orientació Labloral ja s’ha convocat aquest mateix dijous 29 de gener. A les 6 de la tarda, al Centre Cívic La Xarxa de Moja, s’explicarà què és la “garantia Juvenil”. Per difondre la convocatòria, des de l’Ajuntament d’Olèrdola s’han  enviat cartes a tots  joves de 16 a 25 anys del municipi per a convidar-los a l’acte d’aquest dijous

Centre Cívic La Xarxa
  • Quan 29/01/2015 de 17:00 a 18:00 (CET / UTC100)
  • On Centre Cívic La Xarxa
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Document Actions