Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada informativa a Sant Pere sobre el Servei local d’Ocupació

Convocada per l'Ajuntament dins les xerrades informatives per difondre els serveis d’ocupació

Durant aquest mes de maig l’Ajuntament d’Olèrdola organitza xerrades per a informar en detall dels serveis que es disposen al municipi en matèria d’ocupació. Aquesta mateixa setmana s’han convocat dues xerrades per a donar a conèixer millor el Servei local d’Ocupació. La primera s’ha programat aquest dimarts 9 de maig, a les 7 de la tarda, al Centre Cívic La Xarxa de Moja. Dijous 11 de maig, amb el mateix propòsit, la xerrada s’ha convocat al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, també a les 7 de la tarda.

Per dimarts de la setmana que ve, 16 de maig, s’ha fixat la xerrada dedicada a informar del funcionament dels serveis de creació d’empreses i d’acompanyament a les empreses. Serà a les 8 del vespre, al Centre Cívic  La Xarxa de Moja.

En una carta adreçada a les empreses del municipi per a difondre les convocatòries, es recorda que a Olèrdola hi ha prop de 300 autònoms “cosa que indica que hi ha una activitat econòmica elevada i això ho hem d’aprofitar”. El govern municipal entén que té l’obligació “de posar les eines a mans dels veïns per poder facilitar el seu accés i incorporació al món laboral”.

En l’escrit es recorda que el municipi disposa d’un Servei local d’Ocupació on tothom es pot adreçar per disposar de tots els avantatges que ofereix el servei. També es recorda que es disposa del Servei de creació d’empreses i el Servei d’acompanyament a les empreses, que busca “un contacte més directe amb l’empresari”, gestionat directament des del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Centre Cívic Gatzara
  • Quan 11/05/2017 de 18:00 a 19:30 (CET / UTC200)
  • On Centre Cívic Gatzara
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Document Actions