Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fina Mascaró, M.Antònia Pajuelo i Lydia Girona repeteixen en les tres primeres posicions de la candidatura d’ERC a Olèrdola

Carles Esteve, Marian Buta i Elisabet Soler completen els sis primers llocs de la llista d'ERC al municipi

dilluns 29 abril 2019

 

Tres dones repeteixen en les tres primeres posicions de la llista que presenta ERC per a les properes eleccions municipals a Olèrdola. Les actuals regidores, Fina Mascaró i M.Antònia Pujuelo, mantenen els dos primers llocs. I el tercer lloc, com fa quatre anys,  torna ser ocupat per Lydia Girona, regidora del 2003 al 2009.

La candidata a l’alcaldia d’Olèrdola encapçalant la llista d’ERC, Fina Mascaró, explicava que les tres primeres de la llista són tres dones que “treballen de manera molt conjuntada” . La tasca realitzada per ERC en aquests darrers  4 anys ha acabat de confirmar que les tres estan molt compenetrades, formant part d’un equip “molt compacte”.(àudio)

ERC també expressava el seu convenciment que el consistori d’Olèrdola serà uns dels que tindrà major presència de dones a la comarca. Per això també apuntava com a element positiu que els dos primers llocs de la candidatura de Junts per Olèrdola siguin també ocupats per dones. Mascaró ha recordat les paraules de Carme Forcadell animant a les dones a empoderar-se i a no rebutjar l’oferiment de càrrecs de responsabilitat.(àudio)

Les novetats en la llista d’ERC arriben a partir de la tercera posició. El 4t lloc de la candidatura és per a Carles Esteve, de qui Mascaró recordava el seu paper com a promotor de Canal 20-Ràdio Olèrdola i haver estat “persona de confiança de 2 alcaldes de diferents colors polítics” al municipi. Marian Buta, veí de Moja i exgeganter, és el 5è de la llista. Va formar part de l’equip d’ERC en un altre municipi de la comarca i expressa “la nova ciutadania” que s’incorpora amb diferents orígens al projecte d’ERC. La 6a de la candidatura d’ERC és Elisabet Soler, persona molt implicada en entitats de Sant Pere Molanta. La 7a és Maria Josep Lugo; el 8è és Sadurní Flix; 9è és Josep Rodoreda; 10è és Cristóbal Treviño, president de la secció local d’ERC; i tanca la llista en 11a posició Pere Planas, el militant d’ERC més veterà de la comarca.

Dues de les tres posicions dels llocs de suplència de la llista són per a “dos joves valors”: Júlia Méndez i Nisha Lugo, mentre que l’altra posició l’ocupa el també militant històric Josep Cornellà.

Fina Mascaró assegurava estar satisfeta per la llista que presenta ERC a Olèrdola.(àudio)

La candidata a l’alcaldia posava de manifest la intensitat de treball de tot l’equip integrat en la llista d’ERC.

Escolta l’entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions