Escut d'Olèrdola
Esteu aquí: Inici L’Ajuntament L’Ajuntament per dins

Els regidors del consistori en el mandat municipal 2015-2019

ESCUT.GIF

REGIDORS/ES DEL CONSISTORI MUNICIPAL

2015 - 2019

El Ple de l'Ajuntament d'Olèrdola, d'acord amb la llei vigent, està compost per 11 regidors. El repartiment de la representativitat en el Consistori durant el mandat 2015-2019, és el que es passa a detallar a continuació:


Logo Apo

Alternativa per Olèrdola(6 regidors)

 

logociu.jpg

Convergència i Unió (3 regidors)

 

copy_of_AnagramaERC.jpg

Esquerra Republicana (2 regidores)

 

 

Logo Apo REGIDORS D'ALTERNATIVA PER OLÈRDOLA

 

RegidorsLucas.jpg Lucas Ramírez Búrdalo

 

Nascut el 06/09/1984. Veí de Moja, on viu des de ben petit. Va cursar a Barcelona el CFGM en electromecànica i el CFGS en automoció i és tècnic en reparació de vehicles. Ha treballat durant 11 anys en un taller mecànic on combinava la jornada laboral amb els seus estudis superiors en enginyeria mecànica a la UPC de Vilanova.

Va ser jugador de futbol i entrenador al Base Olèrdola. Va jugar al FC Plana Rodona i a l’AE Moja. Ha participat des de jove al Ball de Diables i al Drac de Moja. Actualment és president de la Comissió de Festes de Moja i un dels organitzadors de la caminada Moja-Montserrat. Li encanta “xerrar amb els amics i passar-m’ho bé, llegir, gaudir de la natura que m’envolta fent esport, sigui corrent o passejant”. Es defineix com a persona “treballadora, optimista, dinàmica i alegre, amb ganes d’aprendre coses noves cada dia i poder aportar el millor de mi allà on estic”. Ha simpatitzat amb la llista d’ApO des de la seva creació i va encapçalar aquesta candidatura en les eleccions municipals del 24 de maig de 2015.

Mail de contacte: ramirezblc@diba.cat

 

RegidorsArantxa.jpg Arantxa Torres Gálvez

 

Nascuda el 31/10/1978. Viu a Sant Pere Molanta. Va estudiar Ciències Empresarials i idiomes(anglès, francès i italià) i ha treballat en empreses dedicades a l’exportació dins del sector químic i farmacèutic. Va entrar a formar part de la Colla de diables de Sant Pere. Quan les seves dues filles van anar a l'escola de Sant Pere, va ésser escollida com a membre del Consell Escolar, càrrec que va ostentar durant 4 anys.

Després de viure 6 anys a Sant Pere Molanta, va decidir unir-se a ApO i pocs mesos després, en les eleccions de 2011, va ser escollida regidora. En aquest mandat municipal repeteix com a regidora de Cultura, Promoció econòmica, Gent gran i passa a assumir la regidora de Joventut i habitatge.

Mail de contacte: torresgar@diba.cat

 

copy_of_RegidorsJuanmaSambls.jpgJuanma Samblás Rodríguez

 

Nascut el 07/11/1978. Viu a Can Trabal. Diplomat en Enginyeria Tècnica Industrial a la UPC. Va ser president de l’Àrea de Cultura de Can Trabal i de la Comissió de Festes durant 6 anys. També va estar vinculat en activitats com l’organització de les cavalcades de Reis. Vinculat a Alternativa per Olèrdola des de l’any 2006. És regidor des de l’any 2013. Els dos primers anys com a regidor d’Urbanisme, Esports i Manteniment d’edificis. En aquest mandat municipal assumeix les regidories de Via pública, Urbanisme, Urbanitzacions i Medi Natural.

Mail de contacte: samblasrj@diba.cat

 

 

RegidorsXaviSerrami.jpgXavier Serramià Sanson

 

Nascut el 08/12/1965. Viu a Sant Miquel d’Olèrdola. Va estudiar a l’Institut Alt Penedès i a la UOC. És empleat de banca, on ha ocupat diversos càrrecs com a analista de processos, intervenció, direcció d’oficines o responsable administratiu. És membre del grup de grallers Vents dels Pins d’Olèrdola i ha estat fundador de l’Associació de Veïns de Sant Miquel i vocal de la junta de la Societat La Lleialtat. Vinculat a Alternativa per Olèrdola des de l’any 2011, és el portaveu de l’actual govern municipal i regidor d’Hisenda, Recursos humans, Governació i Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC’s). Nomenat 1r Tinent d'alcalde l'1 de setembre de 2017

Mail de contacte: serramiasx@diba.cat


RegidorsSadurn.jpgPere Sadurní Roig

Nascut el 01/02/1968. Viu a Sant Pere Molanta. Llicenciat el Dret. Treballa com a empleat de banca. Ha estat Jutge de Pau substitut d’Olèrdola durant 9 anys. Va ser catequista, jugador del Molanta i un dels organitzadors de campionats de futbol sala a Sant Pere Molanta. Com a objector de consciència, va  fer la Prestació Social Substitutòria a la presó de Can Brians. Ha col·laborat en diverses missions a l’Índia i el Perú.

Simpatitzant d’ApO des de fa anys, s’ha vinculat des d’aquest 2015 de forma activa. És 3r Tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Ensenyament, Patrimoni i Turisme.

Mail de contacte: sadurnirp@diba.cat

copy_of_AnnaBoadaweb.JPGAnna Boada Via

 

Veïna de Moja, de 49 anys d’edat, casada i amb dos fills. És gestora d’assegurances a “Agroxarxa”,empresa de serveis d’Unió de Pagesos. Ha estat membre de la Junta de l’AMPA de l’escola Circell de Moja durant 5 anys i membre del Consell Escolar d’aquest centre durant 4 cursos. Va ser una de les integrants del grup promotor de l’Ateneu Mogenc “Fem Poble” i actualment forma part de la Junta Directiva d’aquesta entitat.  En les eleccions municipals de maig de 2015 era la 7a de la llista d’Alternativa per Olèrdola. Després de la renúncia voluntària d’Eva Ruiz, va prendre possessió com a regidora de l’Ajuntament d’Olèrdola en un ple extraordinari celebrat el 29 d’agost de 2017. Un decret d’alcaldia de l’1 de setembre de 2017 delegava en Anna Boada les regidories de Serveis Socials, Sanitat i Escoles bressol

logociu.jpg REGIDORS DE CONVERGÈNCIA I UNIÓ


RegidorsSnchez.jpgJosep Sánchez Puga

 

Té 55 anys i viu a Sant Pere Molanta. Enginyer tècnic elèctric, expresident de l’AMPA de l’escola Rossend Montané, expresident  de la Societat Principal-Unió, expresident i col.laborador de  Firamercat, membre de la Colla de Gegants de St.Pere Molanta, exmembre organitzador

de la cavalcada de Reis, membre col.laborador de Carnaval de St. Pere  Molanta, membre de l’ associació de veïns, extresorer del Club Rítmica Olèrdola, soci fundador i extresorer del Base Olèrdola.

Va encapçalar la llista de CiU per primera vegada en les eleccions del 24 de maig de 2015.

Mail del contacte: jspuga25@hotmail.com / sanchezpjs@diba.cat

 

RegidorsM.Carme.jpgMª Carme Villanueva Pin

 

Té 44 anys i viu a Sant Miquel d’Olèrdola. Promotora comercial, exmembre de la junta de la societat La Lleialtat i presidenta del Club Rítmica Olèrdola .

En dues etapes diferents, ha estat 12 anys de regidora a l'Ajuntament d’Olèrdola. En el mandat de 1999 a 2003 va formar part del govern municipal. Del 2011 al 2015 va ser consellera comarcal del grup de CiU, ocupant la conselleria comarcal de gent gran.

Mail de contacte: villanuevapm@gmail.com

RegidorsVanesa.jpgVanesa López Mantecas

 

Té 36 anys i viu a Sant Pere Molanta. Agent immobiliari de Catalunya, Agent d’assegurances, membre del grup Gatzara Country Olèrdola, membre del Formiguer i membre de la junta de la Societat Principal-Unió. Escollida regidora per primera vegada en les eleccions del 24 de maig de 2015

Mail de contacte: lopezmv@diba.cat

 

copy2_of_AnagramaERC.jpg REGIDORES D'ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA

 


RegidorsFina.jpgFina Mascaró Bujaldón

 

Nascuda el 16/11/1965 a Vilafranca. Viu a Moja des de l’any 1993 . Està casada i té dos fills. Va cursar Batxillerat , FP2 branca administrativa i és tècnica en turisme. La seva tasca professional sempre ha estat vinculada a l’administració i gestió d’empreses.

Ha estat membre de l’Ampa de l’Escola Pública Circell durant 7 anys, 6 dels quals com a presidenta i durant 4 anys membre del Consell Escolar. Secretària de l’ANC d’Olèrdola durant 2 anys i actualment membre de la Junta dels Diables petits de Moja.

Políticament simpatitzant d’ERC i regidora per aquest mandat municipal 2015-2019. Ha encapçalat la llista d’ERC a Olèrdola per primera vegada en les eleccions del 24 de maig de 2015. Consellera comarcal del grup d’ERC al Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Mail de contacte: mascarobj@diba.cat

 

RegidorsMAntnia.jpgMaria Antònia Pajuelo i Moreno

 

Va néixer  el 15/04/1964. Viu a Moja. Casada amb dos fills. Tècnica en turisme. Ha treballat en empreses privades de diferents sectors en el departament d'administració. Vinculada amb el Base Olèrdola on els seus fills practiquen esport.

Simpatitzant i col·laboradora d'ERC des de feia anys, ha estat escollida regidora per primera vegada en les eleccions municipals del 24 de maig de 2015.

Mail de contacte: pajuelomm@diba.cat


Mapa Web


Intranet Treballadors Intranet Escoles Bressol Intranet Institucional

Projecte desenvolupat per: SEMIC Internet

Vàlid XHTML 1.0 Transitional CSS Vàlid WCAG 1.0 WAI-AA

Ajuntament d'Olèrdola
Avinguda Catalunya, 12 - 08734 Olèrdola (Barcelona)
Telèfon: 93 890 35 02 - Fax: 93 817 10 59 - e-mail: olerdola@olerdola.cat