Escut d'Olèrdola
Esteu aquí: Inici L’Ajuntament L’Ajuntament per dins El Ple municipal

El Ple municipal

ple.jpgEl Ple de l'Ajuntament d'Olèrdola està integrat per l'Alcalde i deu regidors i regidores del Consistori. Es reuneix l'últim dilluns de mes de cada trimestre amb caràcter ordinari i, amb caràcter extraordinari, cada vegada que ho decideixi el President o que ho demani, almenys, la quarta part del nombre legal de membres de la Corporació.
Juntament amb l'Alcalde i els Tinents d'Alcalde, el Ple ha d'existir a tots els Ajuntaments, ja que constitueix l'òrgan màxim de govern de l'administració local.

El Ple de la Corporació ostenta competències d'atribucions de decisió política, atribucions normatives, atribucions d'organització i atribucions de control de la gestió pública. D'aquestes, el Ple en pot delegar o desconcentrar diverses en la figura de l'Alcalde o en la Junta de Govern Local.

En aquesta legislatura, el Ple de l'Ajuntament d'Olèrdola està presidit per l'Alcalde, Lucas Ramírez Búrdalo i format per 5 regidors més d'Alternativa per Olèrdola - Candidatura de Progrés, 3 regidors de Convergència i Unió i  2 Regidores d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Podeu consultar les actes dels plens municipals a través d'aquest enllaç a la seu electrònica d'Olèrdola.

Així mateix, també podeu accedir a les actes íntegres de les sessions del Ple municipal en format àudio des de l'any 2016, accedint al següent enllaç:

ÀUDIOACTES DE LES SESSIONS DEL PLE MUNICIPAL:

ANY 2016

ANY 2017


Mapa Web


Intranet Treballadors Intranet Escoles Bressol Intranet Institucional

Projecte desenvolupat per: SEMIC Internet

Vàlid XHTML 1.0 Transitional CSS Vàlid WCAG 1.0 WAI-AA

Ajuntament d'Olèrdola
Avinguda Catalunya, 12 - 08734 Olèrdola (Barcelona)
Telèfon: 93 890 35 02 - Fax: 93 817 10 59 - e-mail: olerdola@olerdola.cat