Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1r Campus de futbol base a Sant Pere Molanta les dues darreres setmanes de juny

L’organitza Francisco de Tena i té un preu de 25€ les dues setmanes
El campus es farà al camp de gespa natural de Sant Pere Molanta
El campus es farà al camp de gespa natural de Sant Pere Molanta

dimecres 17 juny 2015

Dins de les possibilitats de lleure atractiu que tenen infants i joves al nostre municipi durant l’estiu, cal anotar enguany una novetat. Es tracta de la primera edició del Campus de futbol base de Sant Pere Molanta, que tindrà lloc durant les tardes de les dues darreres setmanes del mes de juny. L’horari serà de les 16:30 a les 19:00. La primera setmana, els dies 22,23, 25 i 26 de juny; i la segona setmana de dilluns a divendres, del 29 de juny al 3 de juliol. El campus es farà a les instal·lacions del camp de gespa natural del Sant Pere Molanta. El preu és molt assequible: 15 euros si es fa el campus una setmana i 25 si es participa en les dues setmanes.

L’organitzador del Campus és Francisco de Tena, que explicava que els preus eren molt assequibles per facilitar que ningú es quedi sense campus de futbol si així ho desitja.(àudio)

Els preus inclouen una samarreta tècnica. Per a fer possible el campus, s’ha comptat amb la col.laboració del CFP Sant Pere Molanta.(àudio)

Les sessions del campus inclouran l’explicació de conceptes i la iniciació en fonaments del futbol, com la conducció de la pilota o el control.(àudio)

Els infants del campus seran distribuïts en 3 categories: prebenjamí( nascuts els anys 2007/2008); els benjamins(dels anys 2005 i 2006) i els alevins( dels anys 2003 i 2004).

Per participar en el campus, cal portar botes de futbol, roba adequada per a la pràctica esportiva, muda de recanvi en el cas que es vulguin dutxar i una peça de fruita. Per fer més informació es pot trucar als telèfons 606 51 26 15 i 93 818 16 44.

 

 

Document Actions