Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Olèrdola per La Marató” arriba als 6.761 € recaptats a benefici de la salut cardiovascular

La quantitat es veurà incrementada amb les aportacions que s’assoliran en les activitats que resten pendents

dilluns 19 desembre 2022

Olèrdola ha viscut aquest cap de setmana un enorme batec de solidaritat. I és que la recaptació assolida fins ara gràcies a les propostes vinculades a la 6a edició d’ “Olèrdola per La Marató” ha arribat als 6.761,93€. La suma s’obté de les 22 activitats  realitzades al llarg d’aquest cap de setmana al Local Nou de Moja, afegint la recaptació provinent de les propostes que ja es portaven realitzades des del passat 30 d’octubre. La recaptació és provisional i suposa tota una fita. Per valorar la seva dimensió cal recordar que és una xifra significativament superior als 4.701 € que es van assolir en acabar el Festival l’any passat. Llavors la recaptació es va acabar tancant arribant als 8.000 €, llistó  que molt probablement es podrà superar en aquesta ocasió tenint en compte que encara resten per comptabilitzar forces propostes que es realitzaran en els propers dies dins del paraigües “Olèrdola per La Marató”.

Les activitats han comptat amb la implicació d’entitats i particulars, amb la direcció de Yolanda Liron, Mari Carme Villanueva, Àngels Rísquez i Ivana Arqués.

Un cop coneguda aquest diumenge al vespre la recaptació fins ara assolida, l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, va agrair la tasca de les entitats, de les persones implicades i de les quatre veïnes que havien dirigit el Festival. En nom d’ERC, Fina Mascaró valorava que la feina feta “mereix aquesta recaptació” i també destacava la feina feta per les quatre directores i per les entitats. Marta Mestre, regidora no adscrita, assenyalava que l’aportació d’Olèrdola a La Marató era referència i ”se’n parla arreu del territori”. En l’acte de cloenda del Festival també es va comptar amb la presència d’Anna Boada, Jordi Catasús i Pere Sadurní, del govern municipal; M.Antònia Pajuelo, d’ERC; i Jordi Pardo, del PSC.

Des de la direcció de l’activitat, Mari Carme Villanueva agraïa l’aportació de veïns i entitats. També agraïa el recolzament de l’Ajuntament d’Olèrdola i l’aportació de les regidores i regidor de l’oposició, que havien donat la meitat de l’assignació que reben per assistir a un ple per a que es pogués imprimir el programa d’actes. Yolanda Liron també resumia que volien “donar vida a la vida” i per això volien agrair ”tots els cors” d’Olèrdola que havien fet possible aquesta important xifra de recaptació.

En una entrevista a l’emissora municipal de ràdio, Ivana Arqués i Yolanda Liron indicaven que s’havien sobrepassat les expectatives de recaptació.(àudio)

Mari Carme Villanueva apuntava que un dels factors que poden explicar aquest increment de recaptació podria ser la recuperació de la desfilada de moda, celebrada la setmana anterior.(àudio)

Àngels Rísquez es mostrava contenta i orgullosa de pertànyer a un municipi tan solidari.(àudio)

Actes fins ben entrat gener

Encara resten activitats ben rellevants que, de ben segur, faran pujar el marcador final de recaptació que Olèrdola acabarà aportant a La Marató. Caldrà afegir-hi la recaptació que s’obtingui del monumental pessebre artesanal exposat a Cal Figarot fins l’1 de gener. El dia 8 de gener es programa un taller de suport vital i un torneig d’escacs. I el cap de setmana del 14 i 15 de gener, dins les Festes de Sant Macari de Moja, hi haurà també actes vinculats amb La Marató com una exposició de manualitats artesanals a la Torre de Moja, obra de Jordi Álvarez, i un espectacle familiar. Encara en data per determinar, també es preveu una activitat a benefici de La Marató, organitzada per la Societat La Lleialtat de Sant Miquel; i el torneig de pàdel a les pistes de Daltmar, que no es va celebrar aquest cap de setmana i es va ajornar.

Escolta les entrevistes de valoració del Festival, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions