Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“A Gozar Team” guanya la 3a edició del torneig solidari de futbol sala de Moja

Després d’iniciar-se dimarts, el torneig finalitzava a la pista poliesportiva de Moja el dissabte al vespre enmig d’un gran ambient de germanor
Després de la final i del lliurament de premis es va fer sopar de germanor(foto: Grup de Joves)
Després de la final i del lliurament de premis es va fer sopar de germanor(foto: Grup de Joves)

dilluns 22 juliol 2019

L’equip A gozar team es va imposar per 2-1 en la final als Famons- A més de portar-se el torneig, també van rebre la copa a l’equip menys golejat. En tercera posició es classificaven els MojaGang; quarts van ser els Firulais, mentre que The Gym boys van ser cinquens i els Tikis van ocupar el sisè lloc a la classificació. Les dues darreres posicions, la 7a i la vuitena, van ser pel Locos i pels Llampecs, conjunt que va ser reconegut com l’equip més esportiu en fer només una falta en tot el torneig.

Després d’iniciar-se dimarts, el torneig finalitzava a la pista poliesportiva de Moja el dissabte al vespre enmig d’un gran ambient de germanor. La recaptació es destinarà a un projecte de l’Hospital Sant Joan de Déu dedicat a la lluita contra el càncer infantil. L'organització ha comunicat que properament donarà a conèixer la xifra de diners que es podrà ingressar al centre hospitalari.

Document Actions