Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Aquelles belles històries de Festa Major” rememorarà com es vivien a Moja les festes majors

El programa especial de ràdio s’emet a les 19.00h d'aquest dijous i recull les vivències de gent gran del poble

dijous 23 juliol 2020

Qui vulgui saber què era el “llevat de taula”, com es cuinaven els grans àpats de Festa Major a les cases que tenien cuines amb poca capacitat o bé com s’organitzaven els nois i les noies del poble per assignar-se les cançons que ballarien junts per Festa Major, aquest dijous no us podeu perdre el programa especial de ràdio “Aquelles belles històries de Festa Major”, que s’emet a les 19.00 h per Canal 20-Ràdio Olèrdola, al 107.0 de la FM, dins del programa d’actes de la Festa Major de Moja. Ingredients de les festes majors com aquests  i altres són exposats amb generositat per gent gran del poble. Veïns i veïnes que rememoren en aquest espai d’entrevistes el paper central de l’església durant les seves festes majors d’infantesa i joventut, així com l’orgull que es respirava entre el poble si es podia comptar amb una reconeguda orquestra.

Les vivències les exposen Montserrat Sendra, Josep Cornellà Torrellas, Joan Mitjans, mossèn Josep Puig, Hermínia Torres, Teresa Miralles, Rosa Montserrat i Jaume Casanelles.

Inicialment s’havia anunciat que el programa s’emetria a les 19.30, però per condicionants de producció radiofònica, finalment s’ha avançat mitja hora i s’emetrà a les 19.00.

El programa es podrà escoltar a la freqüència de Canal 20 o al seu servei de ràdio en directe per internet. També es podrà seguir a través de la web de la Comissió de Festes, festesdemoja.cat.

Un cop emès el programa, qui ho desitgi el podrà escoltar quan vulgui a través del Servei de Ràdio a la carta.

Document Actions