Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Bubble Futbol” i triangular de futbol sala aquest dissabte en l’inici de la FM de Can Trabal

Les dues activitats donen el tret de sortida a una Festa Major que després seguirà del 28 al 30 de juliol

dijous 20 juliol 2017

Les activitats prèvies que anuncien la proximitat de la Festa Major de Can Trabal tenen un to esportiu. Abans de viure el gruix dels actes, programats del 28 al 30 de juliol, per aquest dissabte 22 de juliol l’Àrea de Cultura de Can Trabal dóna el tret de sortida a la Festa Major amb dues propostes vinculades amb el futbol. A les 10 del matí s’ha previst, al camp de futbol de Sant Pere Molanta, una activitat de bubble futbol. Per la tarda, ja a la pista de Can Trabal, es disputarà un triangular de futbol sala a partir de dos quarts de 6.CartellFmCanTrabal.bmp

Juan Alberto Moreno, membre de l’Àrea de Cultura de Can Trabal, indica que el bubble futbol va tenir molt èxit l’any passat i per això s’ha optat per mantenir la proposta per la Festa Major d’aquest 2017.(àudio)

Al bubble futbol cada jugador està a l’interior d’una gran bombolla de plàstic. La proposta no és competitiva i està oberta a tothom.(àudio)

Les inscripcions es poden fer al bar de Can Trabal “No te va a gustar”, al preu de 5€ els adults, mentre que els infants de 6 a 10 anys poden jugar de manera gratuïta sempre que vagin acompanyats d’un adult. Les inscripcions van a bon ritme i qui ho desitgi també es podrà apuntar el mateix dissabte al matí, al camp de futbol de Sant Pere Molanta.(àudio)

El detall de les activitats de la Festa Major de Can Trabal, corresponents als dies 28,29, i 30 de juliol, poden ser consultats a l’apartat d’agenda d’aquesta web municipal i seran tractats properament en nous serveis informatius.

Podeu escoltar l’entrevista a Juan Alberto Moreno, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions