Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Efecte glacial” atrapa al públic de Sant Pere en l’inici de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès

La representació del grup El Molí ha tancat aquest diumenge la Festa del Most de Sant Pere Molanta
Marina Lumeras i Mateu Bauçà protagonitzen l'obra
Marina Lumeras i Mateu Bauçà protagonitzen l'obra

dimarts 22 octubre 2013

El títol ja dóna pistes. El final d’“Efecte glacial” va deixar glaçats a bona part del públic que aquest diumenge a la tarda presenciava aquesta obra, a la Sala de Sant Pere Molanta. La representació del grup El Molí d’Els Monjos servia per tancar la Festa del Most del poble i s’inscrivia dins del primer cap de setmana de funcions de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès. Dalt de l’escenari es podia seguir la relació establerta entre una noia i un cobrador del frac. Administrades amb solvència, les confusions i les veritats ocultes es van desplegant per a mostrar una complexa relació entre tots dos, teixint una comèdia negra amb final inesperat.copy_of_teatreStPere2.JPG

L’obra està escrita i dirigida per Carles Casas i la meritòria interpretació va a cura de Marina Lumeras i Mateu Bauçà, que alhora és compositor de la música. Carles Casas, en acabar la funció, es mostrava satisfet per la resposta del públic.(àudio)

Casas tenia ganes d’oferir una mirada sobre la crisi. El punt de partida de l’obra és la persecució que rep la noia per part d’un cobrador. L’autor i director d’”Efecte glacial” assenyala que per a la parella protagonista l’obra és “una muntanya russa”.(àudio)

El rodó treball d’El Molí és un exemple de la qualitat present en els grups de teatre de la comarca. La Roda permet difondre aquests treball, tal i com indica Casas .(àudio)

La representació de diumenge era organitzada pel grup El Folre de Sant Pere Molanta. Precisament, durant el sorteig del lot de cava que va servir per tancar la Festa del Most, el mateix grup anunciava que estrenarien “Revisió anual” a Sant Pere Molanta, el proper diumenge 15 de desembre, en un acte a benefici de la Marató de TV3.

Escolta l'entrevista a Carles Casas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions