Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Entre teranyines”, la proposta que ha teixit el Grup de Carnaval de Sant Pere Molanta aquest 2018

Després de tres anys superant els 200 participants, aquest any el grup compta amb 166 inscrits
Assaig del Grup de Carnaval de Sant Pere Molanta
Assaig del Grup de Carnaval de Sant Pere Molanta

dilluns 29 gener 2018

Compte enrere pels grups de Carnaval del municipi. Aquest cap de setmana tenen ja els seus primers compromisos i els darrers dies  abans d’afrontar-los els aprofiten per a enllestir tots els detalls, especialment en la preparació de la carrossa. És el cas del Grup de Carnaval de Sant Pere Molanta, que enguany ha teixit una proposta que porta per títol “Entre teranyines”. El president del grup, Manel Zapater, explicava que fins el darrer dia estan treballant en la carrossa, mirant de fer compatible la vida personal amb la dedicació al Grup de Carnaval.(àudio)

En els tres darrers anys, el Grup de Sant Pere Molanta havia comptant amb una de les comparses més nombroses del Carnaval al Penedès, superant les 200 persones inscrites. Enguany la xifra d’inscrits s’ha reduït i se situa en els 166 participants. Són de totes les edats, tal i com  explica Manel Zapater.(àudio)

Els grups de Carnaval completaran fins a tres caps de setmana intensos de concursos i rues. Pel grup de Sant Pere Molanta el primer compromís és aquest divendres a la nit, participant en el 2n concurs de comparses de Sant Miquel d’Olèrdola. L’endemà dissabte 3 de febrer, se’ls podrà veure a Les Cabanyes, a partir de les 18:00h; i per la nit a la Múnia. Diumenge tocarà el torn a Sant Jaume dels Domenys i per la tarda a Sant Martí. La presència a Sant Martí Sarroca és una de les cites més destacades que tenen els grups en el primer cap de setmana d’activitat de Carnaval a la comarca.(àudio)

El segon cap de setmana, el protagonisme el prendran les rues del Baix Penedès, però sense descuidar la cita rellevant de diumenge 11 de febrer, al migdia, a els Monjos. El darrer cap de setmana dos dels compromisos són a Olèrdola: el dissabte 17 a Moja; i el diumenge 18 al migdia, a Sant Pere Molanta.

Escolta l'entrevista a Manel Zapater, realitzada pel programa "Balcó de les entitats" de Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions