Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Junts pel Sí” és l’única candidatura que fa campanya activa a Olèrdola

Munten parades a Moja, Sant Miquel i Sant Pere Molanta i convoquen el 27s al Local Nou per seguir l’escrutini

divendres 18 setembre 2015

Si fem cas del material desplegat en espais públics a Olèrdola, la campanya per les eleccions del 27s es viu al municipi amb una intensitat discreta. No són masses les pancartes i cartells penjats en carrers i places. Altres eines de difusió dels missatges, com les xarxes socials o els mitjans de comunicació d’àmbit nacional, acaparen el protagonisme a l’hora de fer arribar a la ciutadania els eslògans de les diferents candidatures. En clau municipal, una primera conclusió que podem extreure a meitat de campanya electoral és que només la candidatura “Junts pel Sí” està activada a Olèrdola. La llista la integren personalitats de la societat civil, Convergència Democràtica, Esquerra Republicana i altres organitzacions sobiranistes. Això ha fet que aquests dies les persones d’ERC i de CDC a Olèrdola hagin realitzat un treball conjunt per fer arribar a tothom els missatges de Junts pel Sí, tenint en compte la limitació del material de propaganda assignat en el context d’una campanya que vol ser austera.

Aquest dissabte des de Junts pel Sí es muntarà parada informativa al camp de futbol de Moja, de 9 a 12 del migdia. Diumenge 20 de setembre, estaran a la plaça de l’Església de Sant Miquel d’Olèrdola, de 10 a 12h; i acte seguit a la plaça de l’Església de Moja, de 12 a 14h. Dimarts planifiquen instal·lar la taula davant de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, de 4 a 5 de la tarda.

Fina Mascaró, regidora portaveu d’ERC a l’Ajuntament d’Olèrdola, explicava que aquests dies el treball conjunt amb CDC busca convèncer de la necessitat de començar a construir “un nou país” a partir del 27 de setembre.(àudio)

El treball compartit aquests dies entre CDC i ERC no comportarà intensificar les relacions en l’àmbit municipal. Mascaró explicava que es posaran d’acord en funció de les propostes dels programes, tal i com busquen també amb ApO.(àudio)

El dia de les eleccions, el diumenge 27 de setembre, Junts pel Sí convoca a tothom al Local Nou de Moja per a seguir l’escrutini al conjunt del país a través de TV3.(àudio)

El grup de suport a Junts pel Sí d’Olèrdola també fa una crida a participar en la festa de final de campanya de la candidatura, convocada al passeig de Maria Cristina de Barcelona el proper divendres. Des de Vilafranca sortiran autocars d’anada i tornada. Per poder utilitzar aquest transport caldrà pagar 5 euros. Les persones interessades ho poden comunicar a qualsevol membre de CDC i d’ERC d’Olèrdola, o bé en les taules informatives que habiliten al municipi des d’aquest dissabte i fins dimarts.

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions