Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“La Tresca i La Verdesca” remullarà de bon rotllo la Trobada d’Olèrdola amb l’espectacle “Històries d’aigua”

És una de les companyies familiars de més renom del país i actuaran a les 16.30h de diumenge

dimecres 01 juny 2022

En el tram final de la programació de la 40a Trobada d’Olèrdola, a partir de dos quarts de 5 de la tarda de diumenge, es podrà seguir l’espectacle infantil “Històries d’aigua” a càrrec de “La Tresca i la Verdesca”. Aquest grup és una de les companyies familiars de més qualitat del país, com així ho vindria a avalar la seva intensa trajectòria de 24 anys als escenaris i l’obtenció de premis de prestigi com el Butaca, l’ Enderroc o el de la Mostra d’Igualada. Un dels seus integrants, en Jordi López, explicava a Canal 20-Ràdio Olèrdola que “Històries d’Aigua” és “un espectacle refrescant” que es pot gaudir en família, on l’aigua és l’element vertebrador i protagonista. És una espectacle de cançons i danses remullades que inclou la presència de personatges com un equilibrista que no és massa hàbil per la corda fluixa quan carrega cubells d’aigua. (àudio)

Des de la companyia s’assenyala que a “Històries d’aigua” es pot arribar a veure una misteriosa dona d’aigua o bé passar per un tren de rentat. També hi haurà l’oportunitat de posar-se un xic romàntics, aixoplugats sota d’un paraigua, o d’engegar a regar a aquella veïna tan xafardera, per acabar fent un partit d'Aigüix.

“Històries d’aigua” és un  espectacle sostenible, que vol contribuir a reforçar la idea de consum positiu i responsable de l’aigua sense malbaratar-la. Per això Jordi López explica que  en tot l’espectacle utilitzen prop de 180 litres, que és el consum mitjà d’aigua per persona i dia a l’Àrea Metropolitana de Barcelona. (àudio)

Jordi López també valorava que era tot un luxe actuar en un entorn com el del Conjunt monumental d’Olèrdola (àudio)

Per gaudir plenament de l’espectacle es recomana portar banyador i xancles. Amb aquest espectacle la 40a Trobada dona continuïtat i readapta les clàssiques guerres d’aigua que es realitzaven durant la Trobada d’Olèrdola el diumenge a la tarda.

Escolta l’entrevista a Jordi López, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions