Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Moja en erupció” s’acomiada del Carnaval amb la satisfacció d’haver contagiat alegria

El grup de Moja va assolir els tercers premis a Cunit i a la Ràpita

dimarts 20 febrer 2018

En aquest carnaval 2018 hi hagut un consens generalitzat al Penedès  a l’hora de reconèixer les carrosses de la Ràpita i de Clarinada com les dues propostes més espectaculars. Fora d’aquestes dues agrupacions més premiades , s’han situat a un nivell pròxim formacions com les de Moja o Sant Pere Molanta que també han rebut elogis i reconeixements generalitzats pel seu treball. En el cas de “Moja en erupció”, també han assolit ser guardonats amb els tercers premis dels concursos de Cunit i de la Ràpita. La carrossa del grup de Moja la integrava un volcà i la disfressa ha estat molt admirada per la lluentor del vestit i l’elaborat barret.

Estíbaliz Leal, membre del grup de Carnaval de Moja, explica que han tancat el carnaval molt contents per les reaccions que han rebut en les rues.(àudio)

El grup el formaven 147 persones. Després dels canvis introduïts fa dos anys, no s’ha hagut de resoldre cap problemàtica de funcionament i destaquen  l’absència d’incidents. Van acabar la seva participació a les rues d’aquest 2018 el diumenge al vespre, a anta Fe, però continuen pensant en Carnaval i ja debaten propostes per a oferir l’any 2019. (àudio)

Dissabte organitzaven la 12a rua de carnaval de Moja,amb un rotund èxit de participació. Per a fer posssible la vitalitat que es registra a Olèrdola per Carnaval, Leal indica que és necessària l’aportació de l’Ajuntament.  Com a exemple indicava la implicació municipal en l’organització de la rua, oferint suport de serveis i logístic, a més de la contribució econòmica. (àudio)

Escolta l’entrevista a Estíbaliz Leal, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions