Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Olèrdola amb La Marató” tanca balanç econòmic i recapta 4.752 €

Les activitats han inclòs una caminada, la cursa semipresencial Spartan Running, un pessebre de grans dimensions elaborat per Jordi Àlvarez i les vendes del dvd i del calendari solidari

divendres 15 gener 2021

Les diferents iniciatives solidàries coordinades per “Olèrdola amb La Marató” durant les darreres setmanes han aconseguit recaptar 4.752 €, gairebé 600 € més que en el festival celebrat en l’ edició de 2019. La xifra assolida ha estat valorada de manera positiva i ha estat rebuda com una sorpresa agradable per les coordinadores de les activitats, tenint en compte la situació viscuda en aquest ocasió per les limitacions de fer actes presencials. Per arribar a tancar aquest ingrés a La Marató de TV3 s’han sumat les aportacions obtingudes gràcies a una caminada organitzada per l’AMPA de l’escola Circell i pel grup de Carnaval de Moja; a la cursa i caminada semi presencial “Spartan Running”; a les donacions que han deixat els visitants del pessebre de grans dimensions instal·lat a la seu social dels Castellers de Vilafranca, obra de Jordi Álvarez; així com per la venda d’un dvd que recollia actuacions i missatges d’entitats i veïns d’Olèrdola, i un calendari solidari amb imatges del municipi. També s’han rebut ingressos de l’AE Moja i del club BTT El Bressol, així com l’aportació del 30% de la retribució que cinc regidors de l’Ajuntament, els de l’oposició, reben per assistència a una sessió ordinària de ple. Igualment, entre els col·laboradors també s’ha comptat amb la perruqueria Rínxols de Moja i la fleca Fontanals de Sant Pere Molanta, que han estat punts on es podia adquirir el dvd i el calendari.

Yolanda Liron, una de les integrants del grup que dirigeix i coordina “Olèrdola amb La Marató”, explicava que malgrat les dificultats “teníem clar que no podíem faltar a La Marató” i es mostrava molt satisfeta per la xifra recaptada.(àudio)

En les tres edicions anteriors d’Olèrdola amb La Marató, l’activitat central era un festival que es celebrava durant un cap de setmana al Local Nou de Moja, coincidint amb el cap de setmana de La Marató. En no ser possible repetir aquest model d’activitat, per La Marató dedicada a combatre la COVID-19 s’ha optat per un format on les xarxes socials han comptat amb un gran pes. Yolanda Liron assenyalava que en aquesta ocasió “tothom ha vingut a La Marató”.(àudio)

Les coordinadores d’Olèrdola amb La Marató sempre estan receptives a iniciatives que puguin plantejar veïns o entitats del municipi per sumar a La Marató. Ha estat el cas en aquesta ocasió de l’elaboració d’un calendari que recull imatges del municipi, realitzat després de rebre la proposta de 2 veïns.(àudio)

Alguns dels canvis introduïts aquest 2020 pels condicionants de la situació sanitària es podrien mantenir en properes edicions. Podria ser el cas del model de cursa i caminada Spartan Running, atès que el model aplicat amb èxit en aquesta edició permet minimitzar les despeses i destinar més recursos a La Marató.

Escolta l'entrevista a Yolanda Liron, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Galeria d'Imatges

RecaptacióMarató2.jpg
RecaptacióMarató3.jpg
RecaptacióMarató4.jpg

Document Actions