Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“País de Cotó” fa funcionar a Moja la seva dolça “Fàbrica de somnis”

Amb animació i música de qualitat, el grup connectava amb la quarantena d’infants que van participar de l’actuació
L'actuació s'ha fet al Local Nou de Moja
L'actuació s'ha fet al Local Nou de Moja

dilluns 12 novembre 2012

 

 

 

Pirates que fan abordatges de petons i abraçades, cowboys despistats que munten sobre les espatlles de les seves mares i pares, ballarines que no paren de donar voltes o cercadors de planetes. Els infants que aquest diumenge a la tarda es van desplaçar fins al Local Nou de Moja van poder ser aquests i altres personatges gràcies a l’espectacle "La Fàbrica de somnis” , de la companyia gironina “País de Cotó”. Sota l’enunciat “Olèrdola viu el Parc”, l’actuació formava part del programa “Viu el Parc” , el recull de propostes lúdiques i culturals que es realitza durant la tardor als municipis vinculats als espais naturals que gestiona la Diputació de Barcelona.

L’actuació d’aquest diumenge a la tarda a Moja coincidia amb l’horari del partit de futbol que jugava el Barça a Mallorca. El mateix bar del Local Nou es va omplir de veïns que seguien la transmissió televisada del partit. Però l’interior del Local Nou presentava una acceptable entrada, amb infants i acompanyants atents i participatius, tal i com ens comentaven dos del integrants de “País de Cotó”, el Faló Garcia i la Glòria Matas.(àudio)

País de Cotó va presentar cançons del seu quart cd “La Fàbrica de somnis...i somiatruites” . Però, tal i com anunciaven, l’actuació no es va limitar a ser una successió de peces musicals. Va ser una proposta de qualitat musical, però també impecable i molt elaborada en l’apartat  de l’animació. Així va quedar  palès en gags que van fer riure a petits i a grans, com el dedicat a la presentació d’un extraterrestre. Per “País de Cotó” les actuacions són molt interactives i cuiden tant la qualitat de la música com de l’animació.(àudio)

Després de 15 anys de trajectòria, País de Cotó ja té un bagatge suficient com per extreure conclusions del tipus de públic que es troben en funció de la dimensió de la població. En pobles com Moja, en les danses i jocs que proposen hi participen nens de fins a 11 o 12 anys, però a les ciutats “els nens es fan grans més ràpid”.(àudio)

“País de Cotó” actuarà a Girona el proper 1 de desembre. El 16 de desembre, a Bescanó, presentaran un musical basat en la seva “Fàbrica de somnis” , amb dos científics esbojarrats que posaran en marxa la màquina. Un bon tast de l’excel.lent funcionament d’aquesta màquina ja el van tenir aquest diumenge a Olèrdola la quarantena d’infants que van habitar, durant una hora, aquest territori màgic que funden en cada actuació els “País de Cotó”.

Entrevista a País de Cotó

Document Actions