Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“La Granja”, amb seu a Olèrdola, guanya el Premi Incorpora 2015 de l’Obra Social “la Caixa”

Se li reconeix el seu compromís amb la integració laboral de col·lectius vulnerables

divendres 04 desembre 2015

Redacció/La Caixa

L'empresa La Granja, situada al polígon d’El Clot de Moja ha rebut un dels premis Incorpora 2015 de l'Obra Social la "Caixa" en la categoria de mitjana empresa. Els premis es van lliurar aquest dimecres a Barcelona. El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig; el director general de la Fundació Bancària "la Caixa", Jaume Giró, i els directors territorials de "la Caixa" a Barcelona i Catalunya, Jordi Nicolau i Jaume Masana van fer entrega dels premis, dirigits a empreses catalanes compromeses amb la integració laboral de col·lectius vulnerables.

 

Entre els criteris de selecció que ha seguit el jurat, s’ha tingut en compte el nombre de contractacions d’aquest col·lectiu respecte el conjunt de la plantilla, el perfil dels treballadors integrats i la durada dels contractes.

La Granja Foods 1959, SL és una empresa familiar que des que va iniciar la seva activitat l’any 1959 s’ha convertit en un referent de qualitat i innovació en el sector de productes de brioixeria. L’empresa disposa d’una política corporativa en la qual es recullen aspectes com la responsabilitat social de l’empresa, la qual engloba la integració social, la medioambiental, la de qualitat i seguretat alimentària i el compromís amb els seus clients.

Des de l’any 1959, la gerència ha estat especialment conscienciada i sensibilitzada en la integració de persones amb discapacitat, la qual es va potenciar pel fet de compartir les seves vides amb una persona amb discapacitat a la família. És per això que col·laboren amb entitats dedicades a ajudar a persones amb discapacitat o amb necessitats especials, com la Fundació Pro Penedès. A través de la Fundació, l’empresa ha portat a terme 18 insercions laborals,  el que representa el 35% de la plantilla. La Granja ha signat 10 contractes de pràctiques d’alumnes provinents dels Cursos que desenvolupa la Fundació Pro-Penedès i 9 d’aquests alumnes han estat contractats posteriorment. Els premis Incorpora l’han premiat també per la seva tasca i implicació en la difusió d’aquestes pràctiques de Responsabilitat Social Corporativa.

El gerent de l’empresa, Celestino López, va agrair la tasca portada a terme per la Fundació Pro-Penedès i es va mostrar molt satisfet del reconeixement que representa rebre aquest guardó.

El dispositiu Incorpora ha aconseguit gairebé 6.000 contractacions a Catalunya, un 35% més que al 2014. Per fer-ho compten amb 100 entitats socials i més de 245 tècnics d’inserció, en concret a la nostra comarca, es porta a terme des de la Fundació Pro-Penedès

Document Actions