Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Show must go on-Tribute Queen” portarà a la Trobada d’Olèrdola la potència de la mítica banda britànica

Considerat com el millor grup de tribut a Queen, aquesta formació tarragonina protagonitzarà la nit de dissabte 4 de juny de la festa del municipi

divendres 27 maig 2022

Un dels plats forts de la programació de la Trobada d’Olèrdola d’aquest 2022 tindrà un genuí regust a rock. Dins la voluntat de reforçar la qualitat dels espectacles que es contracten, en aquesta 40a edició de la Trobada actuarà el proper dissabte 4 de juny la banda “Show must go on-Tribute a Queen”, considerat el millor grup de tribut a la mítica banda britànica. Són tarragonins i van crear el grup l’any 2017. La seva proposta es basa en ser molt fidels a Queen. Un dels integrants del grup, en Xavi Bocanegra, avança que el seu concert emula el recordat concert de Queen a l’estadi de Wembley l’any 1986, amb la incorporació d’alguns temes mítics de la banda que no van aparèixer en aquell assenyalat concert.(àudio)

Encapçalada per la magnètica personalitat i força vocal de Fredi Mercury, Queen es va convertir en una de les bandes més importants de la història del rock. La seva música connectava i connecta amb un ampli públic. Per Xavi Bocanegra, l’explicació és que la banda reunia a quatre genis.(àudio)

 El context actual musical és molt diferent al moment d’irrupció i consolidació de Queen com a gran banda. Xavi Bocanegra considera que ara “el rock s’està morint” i existeix el predomini d’altres estils que recorren a màquines per elaborar música.(àudio)

“Show must go on-Tribute Queen” van actuar amb gran èxit de públic al Casal de Vilafranca durant la Festa Major de l’any passat. Actuar ara la Trobada d’Olèrdola, al costat de la imponent muralla romana, els hi fa molta il·lusió.

Escolta l’entrevista a Xavi Bocanegra, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions