Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Steampunk” dels Monjos guanya el primer premi en la Rua de Carnaval de Sant Pere Molanta

El grup de Moja assolia el segon premi i “Los Trapillos” dels Monjos guanyava l’apartat de comparses

dilluns 02 març 2020

 

El grup Esplai Carnavalístic dels Monjos, amb “Stempunk”, ha guanyat aquest diumenge al migdia el primer premi en l’apartat de carrosses de la Rua de Carnaval de Sant Pere Molanta. El segon premi l’ha rebut el grup de Carnaval de Moja amb “propera parada Moja”, mentre que “A vista d’ocells”, dels “Trapillos” dels Monjos, assolia el primer premi en comparses.

Un dels integrants del Jurat, Santi Muniente, destacava que havien tingut en compte tant la carrossa, com la disfressa i la coreografia. També esmentava la gran afluència de comparsers del grup Esplai Carnavalístic i que la carrossa de Moja era “espectacular”. (àudio)

Dos dels integrants del grup guanyador, la Dolors i el Raimon, també entenien que havien estat reconeguts per “tot en conjunt” i lloaven que l’ambient de carnaval es mantingués en rues com les que s’organitzen a Sant Pere Molanta.(àudio)

Els organitzadors de la Rua, el Grup de Carnaval de Sant Pere Molanta, reconeixien que es difícil mantenir l’organització d’un esdeveniment que aquest diumenge ha acollit a tretze grups participants. Manel Zapater, membre del grup, també posava en valor que el Carnaval de Sant Pere s’ha ampliat aquest 2020 amb l’estrena de la Mini Rua infantil.(àudio)

El primer premi en carrosses té una dotació econòmica de 80€, mentre que el segon premi en aquest apartat i el primer en comparses, reben una aportació de 40€. Univers Penedès obté un accèssit, consistent en un berenar cedit per Fleca Fontanals.Els premis els aporten el Bar de la Societat i el Grup de Carnaval.

La rua va ser seguida per forces veïns, especialment en l’inici del seu recorregut, en el seu pas pel carrer Wilson i en passar davant de la Societat. Es va desenvolupar amb agilitat i el fort vent que va bufar en algun moment va condicionar alguna de les coreografies, però no va impedir que el públic familiar reunit a Sant Pere Molanta gaudís d’aquesta possibilitat de veure en acció a una àmplia representació de les propostes fetes a la comarca pels grups de Carnaval.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties.

Comparsa del grup de Moja

Comparsa del Grup de Sant Pere Molanta

Carrossa "Molantatuí", de Sant Pere Molanta

Representants d'Esplai Carnavalístic dels Monjos recollint el primer premi

El grup de Moja rebia el segon premi de carrosses

Pots consultar un ampli reportatge de la rua, elaborat Josep Lluís Acedo, clicant aquí

Document Actions