Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Tots per un” de Sant Miquel ha lluït un pròxim i familiar “Vol de colibrí” per les rues del Penedès

En el 5è aniversari del grup, aquest 2018 han comptat amb 90 persones i han elaborat carrossa
Integrants del grup, durant la rua de diumenge a Sant Pere Molanta
Integrants del grup, durant la rua de diumenge a Sant Pere Molanta

dijous 22 febrer 2018

El grup de Carnaval “Tots per un” tancava aquest diumenge al migdia a Sant Pere Molanta la seva presència per les rues del Penedès oferint un balanç  satisfactori. Un dels responsables d'aquesta agrupació que té la seva seu a Sant Miquel, Xavi Arnabat, indicava que els hi havia anat molt bé i assenyala que no van poder atendre totes les peticions d’inscripció al grup perquè no podien assumir tota la feina que comportaria superar els 90 inscrits que van acabar sent.(àudio)

En  el  5è any de funcionament del grup, “Tots per un” va donar un salt i va decidir  elaborar una carrossa. Amb “Vol de colibrí”, la carrossa la integrava un gran ocell d’aquesta espècie i la disfressa tenia com a element destacat unes  ales integrades en el vestit. Xavi Arnabat considera que el grup es caracteritza pel seu ambient familiar i proper.(àudio)

En el primer cap de setmana de Carnaval al Penedès, ells van ser els encarregats de donar el tret de sortida amb l’organització del 2n concurs de comparses de Sant Miquel “La Carnavalada”. L’experiència està sent positiva i ja pensen en repetir-la per l’any 2019. Igualment, Arnabat també ens exposa que el grup ja ha començat a perfilar la idea que treballaran per a oferir en el Carnaval de l’any que ve.(àudio)

Escolta l’entrevista a Xavi Arnabat, realitzada per Canal 20- Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions